Navštíveno 3274x

Potřeboval bych radu provesionála, mám mercedes slk 230 roadster s pevnou skládací střechou která se složí do kufru.Subwoofer hollywod edge 2400W a zesilovač crunch pzi 1500. de mi o to že když to namontuju do kufru (sub místo rezervy) a pak tomu dám menší kouř aby to nepoškodilo hydraulicky elektrickou střechu (ten sakra složitej mechanismus sklápění) v přiloženým obrázku je vidět plech střecha pod kterou je ještě složený zadní sklo

po pravde bych se bal ze ano
No tak to nevím co budu dělat protože mi hudba celkem chybí
udělej pořádný doorboardy třeba jedním párem komp a jedním párem kick-bassů a bude to dobré. Nebo vyřešit něco za přední sedačky.
Nepoškodí... Mám pažouta 206 cc, kde je ten mechanismus funkčně stejnej, a nemám problém... A to mám mezi sklopeným zadním oknem a woofrem mezeru jen asi 2 cm. Ale teda basák mám pro jistotu ve svislé poloze a přikurtovanej, takže se ani nehne...
hm nevim ono podle sw pokud budes mit naladeno dole tak bych si tak jistej nebyl otazka jak moc nahlas poslouchas
Asi bych to také řešil jinak než subem v kufru. Pokud máš střechu v kufru, tak pořádný sub fouká kolem těsnění a pod. a nedá se to poslouchat.
Raději doorboardy a malý sub mezi sedačky.
jako harry nebo sub do podlahy spolujezdce
Předem všem děkuji za názory
to djturtle- co tam máš za aparaturu?
jinak sedačku spolujezdce vyndávat nechcu, sub do podlahy nevím jak bych realizoval to bych musel zvýšit podlahu tak o cca 30 cm což nevím jak by tam spolujezdec seděl, mezi sedačky ho nedám.
zajímá mě varianta doorboardy, mohl by mě někdo upřesnit co to přesně je . repro do dveří? např naladěný na nizkou frekvenci.jak by to hrálo?
Doorboardy pro Mercedes najdeš např. zde
[ Link ] (můžeme dodat). Většinou jsou pro 2x 165mm reproduktory - tzn. středobas a kickbas - některé mají i otvor pro středový reproduktor, ale ten se dá zaslepit.
Pokud by jsi měl zájem, tak napiš. Upřesnili bychom barvu, reproduktory a pod.