Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada- výběr repro

o Navštíveno 3017x o
o 02.04.2009, 22:19 | vectrak | Upraveno: 2009-04-02 22:28:52
Potřeboval bych radu od zkušených a znalých. Chci si poskládat music do Hondy targy. Jde mi o to ,že kufr je úplně dodělený od interiéru a basák v kufu u tohoto auta nemá moc smysl, tak bych potřeboval nějak dohnat basy na repro v interiéru. Jaké repro použít do dveří a jaké za sedačky (repro ve výšce hlavy) a čím je živit? Zatím nemám vybrané ani rádio a jediné co doma mám jsou nové kompa powerbass které mi zbyly,ale nevím zda je budu používat. Za sedačky do interiéru dávat žádnou bednu dávat nechci..

Nemám žádný velký požadavky, jen aby to trochu hrálo a investice max 15tis.

Díky za každou radu Petr

o 03.04.2009, 11:07 | CarMedia.cz
Když tak se mi ozvi, probereme to a i když tak něco vybereme..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3293 sekund.