Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > JVC AVX 2 hraje jen 10sec

o Navštíveno 2919x o
o 01.04.2009, 19:30 | srsen600
Zdravím, poprosil bych o radu jestli nikdo nemá zkušenosti s JVC AVX 2? Autoradio je odborně montované a hrálo doposud v pohodě dnes hrálo cca 1min pak se vypne jen zvuk na 30sec pak zas hraje jen na 10sec to je opakuje...Vyndal jsem ho vše pozastrčil, ovladač mačkal co se dalo atd a pořád stejné...! MOC PROSÍM O RADU - DĚKUJI

o 01.04.2009, 19:31 | Midnite
zkontroluj napájení, konkrétně může zlobit kostra.. ale projdi si + i - ....
o 01.04.2009, 19:32 | srsen600
ještě doplním že vše jde v pohodě cd, fm prostě jen ten zvuk ... :-(
o 01.04.2009, 19:34 | Midnite
tak hledej v anténě.. můžeš mít špatný kontakt bo je v čudu
o 01.04.2009, 19:50 | srsen600
radio normálně svítí a čas v cd v písničce normálně běží jen to prostě ztichne a pak to je slyšet jen na 10sec... Napájení bude ok a anténa asi taky pak to pořád stanice má v paměti atd.... Mám všechny repro v autě přes zesík muše být problém tam? Nějáká pojistka?
o 01.04.2009, 20:21 | tappaja
zkusil bych promerit kolik maj impedanci repraky, jestli ti nevypina zesik. Tohle skoro vypada jako na pretizeny vystupy a dobre pracujici ochrana.
o 01.04.2009, 21:24 | cendler
a jede ti celé auto přes zesilovač? pokud ano hledej tam, pokud ti jede zesilovač, pokud se nevypíná, remote kabel atd.
o 01.04.2009, 21:26 | Zephyr
podle nzvu threadu mě nejdřív napadlo že by byl zaplý mód přehrávající prvních 10s z každé skladby... ale když to čtu, tak to vypadá divně. Opakuje se to pravidelně? Stejné časové intervaly? Některé zesiky mají prodlevu, než se vybudí a začnou hrát, v tom případě by to šlo do PROTECu a než se zesík vybudí tak by to mohlo udělat prodlevu.Čili zkontrolovat veškerou kabeláž. Hlavně, jestli ti někde "nečouhá" vlákno z repro kabelu a nezkratuje.....
o 02.04.2009, 07:01 | srsen600
jj vypadá to že se zesík vypíná... Celé auto resp. všechny repro 4ks jedou přes jeden zesík... Přehrávání každých prvních 10s z každé skladby vylučujeme pač to dělá opakovaně pořád za sebou např. v jedné písni cca 6*! No hrabat se do toho nebudu dám to jako vždycky do extrem audio -odborníci si poradí!
o 02.04.2009, 08:54 | Midnite
srpen: zapni radio, dej prehravani a podivej se jestli ti sviti PROTECT.. pak uz se jde od toho nejak odrazit.
o 02.04.2009, 12:40 | srsen600
Ten PROTECT by měl svítit zeleně, když by všechno bylo zapojené tak jak má a neskratované? Když to bude v prdeli rozsvítí červeně...? Dík asi se ptám jako blbec jsem laik......
o 02.04.2009, 13:52 | tappaja
Hele radsi to odvez do extrem audio, za 5 minut budes vedet na cem jses. Ja osobne bych to radsi nepokousel dal. Ona i ta dobre pracujici ochrana zesiku muze nakonec vypovedet a pak budes resit i vyhorelej zesilovac.

Pokud si na to troufas, tak pak jeste jednou:
01/04/2009 20:21 tappaja
zkusil bych promerit kolik maj impedanci repraky, jestli ti nevypina zesik. Tohle skoro vypada jako na pretizeny vystupy a dobre pracujici ochrana.

odpoj repraky ze zesiku a promer jejich statickej odpor, mel by byt kolem 4 ohmu. A promer odpor i proti karoserii, jestli nemas nekde prosroubovanej kabel.
o 02.04.2009, 19:55 | srsen600
JJ já se na to nevrchnu nerozumím tomu tak na to nehrabu...!!! Ale můžu říci že jsem kouknul jen na kabely zahýval snimi a už to hraje .....

Jen zesík je hrozně horký, ruku na něm podržím jen chvilku je tohle normální?
o 02.04.2009, 21:25 | cendler
co to je za zesilovač? může mít svoje chlazení, kde se větráček rozbil a teď něfunguje, tak pak se zesilovač vypíná, aby se schladil
o 03.04.2009, 10:17 | Midnite
co máš za zes? je možné že tomu taky dáváš a on se ti přehřeje
o 03.04.2009, 12:11 | srsen600
No mám zesík magnat rx44 , pak v předu magnat new edge a v zádu XTR 216. Vždycky to hrálo v pohodě...!
Příští týden jedu do extrem audio...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3123 sekund.