Navštíveno 3458x

zdravim vas mam emphaser je to 10" 500watt RMS potřebuj k němu nějaky zesik mam nabidku na mac audio Z 2200 bude na něj stačit? diky moc všem
můžeš ale je na něj slabý mac dá okolo 400wrms realne a ten emphaser by chtěl tak 600wrms+ spíše bych volil nějaký monoblok
no jo kluci ale to bych rad ale v posledni době jsem na tom s penězma špaaatně tak musim volit nějaky 2 kanal v nižši ceně
skus se mrknout tady
[ Link ] po Monobloku Hifonics zeus 1600d je to pěkná cena za hodně dobrý zes nebudeš litovat ten zes znám moc dobře měl sem ho dřív taky jeden

02.04.2009, 11:34 |
Fari Co třeba tohle?
[ Link ] ty penize novej zesik. A pokud se poptas v bazaru, tak se v ty hodnote urcite neco sezene. jinak ten mac by ho rozhejbal, ale nedostanes z toho maximum.
hele presne tak, k tomuhle SW urcite porid monoblok
co trebas tohle?
[ Link ] ta XT3 je tusim 1x2Ohm a tady bys mel kilowatu za pomerne hezkej peníz.
Vozim to same v aute ale 12" a je to pomerne nenazranej SW ktery snese vcelku dost. S tim HIFEm verim ze bys byl spokojen :).
jackobo z ceho si upadl :)) ten sub je 1x4 ohm , kdybys chtel trosku hledat tak ho najdes trebas zde
[ Link ] a nepsal takovou blbost ze je 2 ohm , a navic kdybyb byl 2ohmovej tak proc by speaker vybiral dvoukanal. mnoo?
speaker zkus se kouknout po Macaudiu Faerless 1000 pokud chces neco levnyho, jinac ten co sis vybral stacit na normalni poslech bude,ale chtelo by silnejsi

02.04.2009, 13:02 |
jackobo | Upraveno: 2009-04-02 13:08:21
Oh tak to pardon soudruzi, my bad :) S tim 2kanalem mas samo pravdu - zmatlo me to oznaceni XT3 co psal speaker, pze toto je EXT3, kazdopadne sem myslel trosku jiny SW od EMPHSR. Mno at tak ci onak, i tech 500W z toho mona by snim urcite zacvicilo lepe nez mostik z Z2200. Takze sory pane ale to ze se clovek ukoukne tak tady z toho hnedka nemusis delat kovbojku, vysledek je stejnej, mono bude nejlepsi :)).
Frenkie : na te jsem koukal taky ale kdyby se sehnal starši ten carpower tak by to bylo ok
jackobo : se stane že se někdo splete hlavě se mi tady nehadejte jen jsem chtěl poradit a že se někdo splete se stane tak s toho zase nemusi byt nějaky problem pro hadky DIKY!!!!!
jackobo az zas tak zle jsem to nemyslel, spis trosku s nadhledem a s vtipem, ale asi se to nepovedlo, takze omluva. ono u subu je obcas akorat si zjistit lepsi info, proto jsem pro jistotu hledal kterej asi typ to muze byt.ikdyz popravde me odvedlo z miry to ze je 2 ohm, coz mi bylo divne a proto jsem radej hledal nez neco rovnou psal.ja totiz jako prodejce Emph. nedelam,ale diky kamosovi jsem si toho o nem zjistil vic :))
speaker pokud Carpower tak mono :)
CARPOWER D-REX/1202 a co tento?
Fearlese maj tady a je to nejakej novej model
[ Link ]
mužu mit toho rexika za dobrou cenu tak by mě zajimalo zda to bude ok na ten sub