Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zkušenosti s tlumícími spreji

o Navštíveno 4397x o
o 29.03.2009, 19:50 | jamie.thomas
Máte někdo zkušenost s tlumícími spreji jako je třeba "SINUS LIVE ANTIREZONANČNÍ SPREJ ES 500" nebo "DYNAMAT DYNASHIELD 310 ML" a podobně?

Potřeboval bych nějaký dobrý doporučit a jestli mají vůbec nějaký účinek. Bohužel sem při tlumení víka kufru narazil na to, že je dvojité tak, že se do spousty míst vůbec nedostanu, abych nalepil Siku a vytlumit to prostě chce.

Díky za rady.

o 29.03.2009, 21:02 | luda551
mno taky by mě to zajímalo taky já tam mám jeden obdelník 6x5cm
o 29.03.2009, 22:10 | CarMedia.cz
štětcem se tam nedostaneš, že by jsi dal Brax?
o 30.03.2009, 07:49 | jamie.thomas
Revilohifi.cz: teoreticky by to šlo, když bych použil hodně malej štětec, ale sou to tak blbě přístupný prostory, že bych to všechno dělal po slepu a jenom bych hádal, kam to plácám, proto sem si říkal, že by bylo nejlepší (jestli sou ty spreje účinný), že kam to bylo možný sem dal Siku a zbytek bych brutálně vystříkal nějakym tim sprejem a mohlo by to bejt good.

Ale hold nikdo moc asi s těma sprejema nemá zkušenost.
o 30.03.2009, 08:38 | CarMedia.cz
já jsem s nimi dělal a je to poměrně na dlouhé lokte. Pokud chce udělat silnějí vrstvu, budeš to dělat na 10x, jinak ti to bude stékat, proto jsem psal rovnou o Braxu, který přeci jen můžeš nanést v trochu silnější vrstvé. Pokud jsi ale odhodlaný to prostě pořádně dodělat, tak ti asi nic jiného nezbyde. V tomto případě je naprosto jedno, co použiješ, jestli Dynashield, nebo ES 500. Oboje máme když tak skladem, takže bychom mohli hned odeslat.. :-)
o 30.03.2009, 09:00 | jamie.thomas
Takže když to vystříkám sprejem, tak se vytvoří jenom malá vrsta, která je potřeba několikrát opakovat? A říkáš, že je to dost tekutý? Protože pokud je to tekutý, tak to bych to výko kufru musel asi sundat a položit do roviny, aby se to tam vůbec udrželo. A jak dlouho to tak schne?

Ranec otázek,co? Ale docela podstatný :-)
o 30.03.2009, 09:38 | CarMedia.cz
ano, tekuté to je celkem dost (ne samozřejmě jak voda), jinak by ti to také sprejem nevyšlo, že? :-) Když budeš dělat opravdu tenké vrstvy, tak víku sundávat nebudeš muset, ale jak to přeženeš, tak ti to samozřejmě poteče. Schne to podle toho, jakou vrstvu dáš a v jaké teplotě to děláš, ale počítej, že pokud budeš dělat tenčí vrstvy, tak na jednu vrstvu pul hodiny až hodinu podle té teploty..
o 30.03.2009, 10:58 | jamie.thomas
Tak to schne celkem rychle, myslel sem, že to bude něco extrémního jako u Braxu, kterej schne fakt dlouho. Šdoka jenom tý celkem tekutý konzistence, myslel sem, že to bude něco hustčího, jak třeba trochu pěna nebo tak.

No a tlumící vlastnosti to má jinak dobrý?
o 30.03.2009, 20:52 | cendler
jak jsem ti dneska už říkal, je to takový jako klasický sprej, takže pro tvoje účely nepotřebný, to radši vem brax a zkus ho tam nějak nalít a naplácat
schne to celkem normálně jako brava, pokud použiješ horkovzdušku tak ještě rychleji
o 30.03.2009, 21:02 | hifim@ni@k
Používal jsem bitumenový sprej od Motipu. Je celkem levný. A jako výše, více vrstev jinak teče. Stříkal jsem s ním přechody mezi tlumením kvůli zatekání vody. Jen takový pokus.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4489 sekund.