Navštíveno 4397x

Máte někdo zkušenost s tlumícími spreji jako je třeba "SINUS LIVE ANTIREZONANČNÍ SPREJ ES 500" nebo "DYNAMAT DYNASHIELD 310 ML" a podobně?
Potřeboval bych nějaký dobrý doporučit a jestli mají vůbec nějaký účinek. Bohužel sem při tlumení víka kufru narazil na to, že je dvojité tak, že se do spousty míst vůbec nedostanu, abych nalepil Siku a vytlumit to prostě chce.
Díky za rady.
mno taky by mě to zajímalo taky já tam mám jeden obdelník 6x5cm
štětcem se tam nedostaneš, že by jsi dal Brax?
Revilohifi.cz: teoreticky by to šlo, když bych použil hodně malej štětec, ale sou to tak blbě přístupný prostory, že bych to všechno dělal po slepu a jenom bych hádal, kam to plácám, proto sem si říkal, že by bylo nejlepší (jestli sou ty spreje účinný), že kam to bylo možný sem dal Siku a zbytek bych brutálně vystříkal nějakym tim sprejem a mohlo by to bejt good.
Ale hold nikdo moc asi s těma sprejema nemá zkušenost.
já jsem s nimi dělal a je to poměrně na dlouhé lokte. Pokud chce udělat silnějí vrstvu, budeš to dělat na 10x, jinak ti to bude stékat, proto jsem psal rovnou o Braxu, který přeci jen můžeš nanést v trochu silnější vrstvé. Pokud jsi ale odhodlaný to prostě pořádně dodělat, tak ti asi nic jiného nezbyde. V tomto případě je naprosto jedno, co použiješ, jestli Dynashield, nebo ES 500. Oboje máme když tak skladem, takže bychom mohli hned odeslat.. :-)
Takže když to vystříkám sprejem, tak se vytvoří jenom malá vrsta, která je potřeba několikrát opakovat? A říkáš, že je to dost tekutý? Protože pokud je to tekutý, tak to bych to výko kufru musel asi sundat a položit do roviny, aby se to tam vůbec udrželo. A jak dlouho to tak schne?
Ranec otázek,co? Ale docela podstatný :-)
ano, tekuté to je celkem dost (ne samozřejmě jak voda), jinak by ti to také sprejem nevyšlo, že? :-) Když budeš dělat opravdu tenké vrstvy, tak víku sundávat nebudeš muset, ale jak to přeženeš, tak ti to samozřejmě poteče. Schne to podle toho, jakou vrstvu dáš a v jaké teplotě to děláš, ale počítej, že pokud budeš dělat tenčí vrstvy, tak na jednu vrstvu pul hodiny až hodinu podle té teploty..
Tak to schne celkem rychle, myslel sem, že to bude něco extrémního jako u Braxu, kterej schne fakt dlouho. Šdoka jenom tý celkem tekutý konzistence, myslel sem, že to bude něco hustčího, jak třeba trochu pěna nebo tak.
No a tlumící vlastnosti to má jinak dobrý?
jak jsem ti dneska už říkal, je to takový jako klasický sprej, takže pro tvoje účely nepotřebný, to radši vem brax a zkus ho tam nějak nalít a naplácat
schne to celkem normálně jako brava, pokud použiješ horkovzdušku tak ještě rychleji
Používal jsem bitumenový sprej od Motipu. Je celkem levný. A jako výše, více vrstev jinak teče. Stříkal jsem s ním přechody mezi tlumením kvůli zatekání vody. Jen takový pokus.