Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > moje skládačka (komponenty)

o Navštíveno 3568x o
o 28.03.2009, 21:55 | Petura
přivezl jsem si domů další auto do kterýho chci napáchat trochu toho audia, doma jsem nějaký čas sušil pár starších komponentů:

Pio DEH 5700MP
Helix Dark Blue 4 [ Link ]
Kicx STC 5.2 [ Link ]
Hertz DCX 165 [ Link ]
uDimension JR 1004 [ Link ]

a kupodivu auto má ve dveřích díry na 13cm repra a vzadu v platě díry na 16,5cm, takže nákup nebo výměna komponentů nebyla potřeba. Prozatím repra jedou jen z rádia a není to špatné, ale basák k tomu občas chybí. Zatím není čas a ani vhodné počasí na tahání kabelů.
Ale proč to jsem vůbec cpu. Jde mi o zapojení, resp. o ušetření práce s taháním kabelů do předních dveří. Má cenu tyhle repra dávat na zesík?
Abych ten 4k využil, tak bych na něj přihodil zadní repra (ale to bych byl chluchej ze zadu) nebo bych dokoupil (vyměnil) ještě jeden SW nebo dal jeden s dvěma cívkama.
Bude stačit jako napájecí kabel 8-10mm? (taky mám doma)

o 28.03.2009, 22:36 | Midi34
co je to za auto?
řešil bych to jednoduše rádio bude krmit repro v zadním platě (zadní výstup rádia )možná bych je udělal odpojovací za pomocí připojovacího terminálu [ Link ]
zesík bude krmit kickx ve předu prvníma dvěma kanálama a třetí se čtvrtým v můstku na woofer kterej máš

podle mě njednodušší a nejlevnější řešení v tvé situaci
o 29.03.2009, 08:04 | Petura
Civic coupe, takže zadní repra nejsou potřeba odpojovací...
ale jo takhle sem to vozil už ve 3 autech, předek s basákem na zesíku a zadek z rádia, ale to jsem měl vepředu 16,5cm Powerbass S-6C a né 13cm šmudli, který maj místo výhybky jen kondík na kabelu :-)
o 29.03.2009, 09:39 | kadett
nemáš ty powerbass na prodej?
o 29.03.2009, 09:47 | Petura
ne, ty zůstali v autě co jsem prodal
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3021 sekund.