Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rockford fosgate power fnx 2405

o Navštíveno 2851x o
o 27.03.2009, 14:39 | Marcelus
Ahoj,našel jsem na ebay inzerát na jeden reprák rockford fosgate power fnx 2405, nevíte prosím Vás někdo jestli jsou tyhle bedny středový nebo středobasový?potřeboval bych ho jako basovej reprák, protože se mi do mojí toyoty mr2 větší nevejde, nike jsem pod tímhle označením nic nenašel, předem díky za odpovědi

o 27.03.2009, 14:40 | Marcelus
o 28.03.2009, 15:13 | luda551
mno nevim ale řekl bych že to bude středobas ale vyráběl se tuším v roce 2003
o 30.03.2009, 09:11 | panmraz
určitě je to středobas, kdysi jsem je chtěl...
o 30.03.2009, 09:26 | Marcelus
kua-tohle vědět dřív, tak ho za tydle šprdliky beru hned-stačil by mi jeden, ale bohužel už skončila aukce :-(, chci si dávat do auta vše od rockfordu, ale zrovna basák v týhle velikosti je docela problém
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3091 sekund.