Navštíveno 3185x

Jsem tak trochu zmatený ze svého kamaráda. On je totiž ten případ, který chce za minimální prachy maximální muziku :-( Teď řeší právě zesík pro přední repro, které ještě vůbec nemá. Ale co, no prostě řekl, že chce udělat kabeláž a zesík a repro koupí až potom, tohle mi je docela jedno. Jenže to pako kouká snad jenom na aukro. Jako už se mi ho trochu podařilo usměrnit ať se dívá na něco jinýho. Jenže zas se to bojí koupit použitý, protože se už jednou spálil a logicky nechce nalítnout znova. Tak jsem projížděl všude možně různý inzerce a shopy. Teď teda se ptám prodejců jestli nemaj něco v akci kolem 70 rms na kanál? Vim, že Revilo má HPB-602 což je horký favorit díky své ceně a myslim, že to bude furt lepší než shark apod. Cena tak do dvojky no.
Output Power at 14.4V (20Hz -20kHz):
1 ohm stereo / 2 ohms bridged stable
2 x 100W @ 4 ohms (0.04% THD)
2 x 140W @ 2 ohms (0.1% THD)
1 x 280W @ 4 ohms bridged (0.1% THD)
THD:0.005% (1kHz, 4 ohms)
Freq. Response: 5Hz ∼ 50Khz (+.05/-3 dB)
Fuse: 40A
Dimensions: 12.6" x 10.25" x 2" (32cm x 25.8cm x 5cm)
Weight: 7.3 lbs. (3.3 kg.)
zaruka pul roku
cena 1600,-

když nemá moc peněz tak ať tam dá toho Eyebrida co prodávám za pár korun,je 100% funkční a zbyde mu na kompa...Ten Carpower určitě není lepší...
[ Link ]
Vencaf > Jó Eyebrid, to je kvalitka. Já se ho zeptám, teď je mimo Prahu tak nevim jak to dopadne. Kdyžtak to vyřešíme spolu a já mu ho potom dám.
Jinak díky za tipy, dám vědět co a jak.
Když tak se mě ozvi na ICQ, chystáme teď pár nových kousků zesilovačů a bude tam i jeden s tvými požadavkami jen za 1890,-Kč. Kvalitativně na tom je také výš, jak HPB a bude na něj mít 30 měsíců záruku atd.. Více info teda na ICQ..
Lidi je mi líto, ale ten blázen koupil už nějakýho mchammera :-( Takže se omlouvám a všem dík.
levný a celkem dobrý je Carpower HPB "602" nebo jaké má označení .. novej cca 1800,-
mchammer taky není špatnej
Ty mi chceš říct, že zesilovače od mchammera nejsou špatný? Dyť je to stejná pakáž jako shark, toxic apod.
mám za to, že mchammer je US výrobek a když jsem začal navštěvovat AHC, tak se celkem často objevovali v intalacích

29.03.2009, 10:50 |
jao01
Petura > Tak já taky dost vidím v instalacích třeba zesíky od Toxic. Ale to je jedno, nechci se zbytečně hádat.