Navštíveno 3562x

23.03.2009, 18:43 |
roman | Upraveno: 2009-03-23 18:45:03
ahoj,můžete mi prosím poradit?na podzim sem namontoval zes do auta a bohužel bylo slyšet rušení v repro.dnes bylo trochu teplo,tak sem na to mrknul.myslel sem,že to jde od altiku,ale již při zapnutí spínačky a rožnutí kontrolek píská v reprákách.rádio mám teď venku,signály tažený venkem,kostra na baterku,gain na minimum a pořád to dělá.má smysl kupovat odrušovač signálu,pomůže to?dík moc
zkontroluj kostru baterie na kastli a kostru zesiku na kastli (pokud nemas minus tazeny taky od baterky) poradne ocisteny plech, poradne dotazen a nepodcenovat tu kostru z baterky na kastli. btw nemas radio pioneer?
co mas za radio? v mnoha pripadech pomuze kdyz i radio ukostris od baterky.. popr jine signaly

23.03.2009, 18:47 |
roman kostru sem kontroloval.mám sony,ale ty s tím maj taky prej problémy.chystám se vyzkoušet i jiný rádio

23.03.2009, 19:00 |
roman dík.zkusím to celý natáhnout úplně mimo auto a snad objevím,kde je problém

23.03.2009, 19:41 |
Fiku ještě zkus jestli se ti někde neruší cinche,a jestli nemáš napětí taženo u cinchů:-)

23.03.2009, 19:47 |
roman cinche vedou prahem a napájení středem.jak je mám vyzkoušet?kdosi mě poradil zapojit jen ten středovej kolík do rádia,ale dělalo to pořád

24.03.2009, 15:08 |
roman tak sem napojil rádio přímo na baterku-nic.dal sem jiný rádio-nic.výtáhl sem všechno z auta,napojil a dělalo to pořád.až po otevření kapoty sem zjistil,že mě tam vrčí nějaký relátko nebo něco.tak příště odstraníme tuhle závadu a problém by měl být vyřešen.dík všem za rady a nápady.roman
mohou to dělat i špatné signálové kabely

24.03.2009, 16:54 |
roman zkusím nějak spravit to bzučení v motoru a pak kdyžtak koupím nový signály.abych nekoupil kabely zbytečně.
signály nejsou nikdy zbytečné

25.03.2009, 10:22 |
roman já myslel,že jedny už mám a dávat dalších min 500kč,aby to pak leželo,když to nepomůže
tak zalezi jake mas :) to neres :)

05.04.2009, 19:14 |
roman bzučení v motoru sem neodstranil,tak sem zkusil vše zapojit na jiný auto a pořád to dělá.teď už zbejvaj ty kabely nebo zesik :-(
Nech si zkontrolovat rádio, občas když se ti povede škrtnout signálama o sebe tak v rádiu schořej nejaké odpory nebo nějaký IO podle toho jek je to v daném rádiu řešeno a pak si to bere zem skrz signály taky mi to pískaloatd. tohle sem se dozvěděl od jednoho opraváře autorádií, rádil mi zkusit uzemnit kolík signálů mě to pomohlo..

06.04.2009, 09:33 |
roman rádio sem už zkoušel vyměnit.teď už jen ty kabely nebo zesik
Tak zálezí jestli jsi zkoušel nové rádio či nějaké jeté u kterého nemáš jistotu že to nezkratoval nikdo před tebou..:o)

07.04.2009, 06:57 |
roman to už by byla velká náhoda,ne?na dvouch rádiích :-)jedno je nové a jedno použité.