Navštíveno 3476x

Ahoj poradite mi kde za dobrou cenu me naistalujou do auta new autoradio,zesik + komplet novou kabelaz ?

23.03.2009, 11:12 |
Fiku buďto v revilu a nebo corneru:-)
www.corner.cz .... kolem 500kc/hod pokud si unich nekoupis komponenty,ale jsou dost neprijemny pokud nemas veci odnich a neee moc ochotny
[ Link ] .... 300Kc/hod....uplne bez problemu
dsczech: nebo si to udelej sam.... nic natom neni.... tetka taky delame jedno auto G3 cabrio
JJ, pokud něco potřebuješ, ozvi se mě na ICQ 306011919.. probereme co a jak a můžeme se domluvit..
jako mk VII a někdy i když kupuješ právě u nich

23.03.2009, 16:33 |
Rendy dsczech: co máš za auto?
MK VII pěkně kecá, hodinová sazba je stejná, ať si u nás komponenty koupíš nebo ne a rozhodně je výrazně nižší než 500 Kč na hodinu.
Možná by si nejdřív měl ověřit nějaké skutečnosti, než začne plácat nesmysly.
SilverGhost (P): takto nekecam jsme tam tenhle tyden byli a mam na to svedky byli jsme tam dokonce 3 a bylo nam tohle receno,nekoupis unas tak to taky zaplatis!a takhle nam bylo receno... viz Fiku tam byl semnou a jeste jeden kamos
SilverGhost (P):ano nechci to tam nejak hanet sposta rad zadara,kdyz clovek prijde,poradi...teda jak kdo ...a jak kdo je prijemny,ale to ze kdyz se nekoupi komponenty odvas,ze si to nechte taky zaplatit to je pravda!a nejsem jediny komu to bylo receno!
to rendy : Mam Mazdu 626 GE

23.03.2009, 18:24 |
Rendy Tak to by neměl být problém, když mi dáš něco na pivo, tak ti to klidně udělám, akorát je problém, že nemám v HK kde, bydlim v paneláku..
ja mam s cornerem dobry zkusenosti, pokud bylo neco potreba vzdy mi rychle vysli vstric a to jsem tam nic nekoupil
Mám od Cornera komplet instalaci a musim pochválit super přístup,komunikace běhěm instalace atd.,práce perfektní. Věci jsem měl všechny svoje a problém nebyl.

24.03.2009, 22:47 |
dsczech | Upraveno: 2009-03-24 22:47:39
To Rendy: mas icq ?:)
moje je 322 356 128 a mohli by sme se domluvit
no když to čtu po sobě vypadá to negativně -uvedu svou zkušenost na pravou míru
zkušenosti mám 4-dvě negativní(v podstatě jde o to jak se pánové vyspí když špatně tak je lepší se otočit a přijít jindy ) ,dvě pozitivní a ty mě až překvapily kdy mi vyměnily redukci u nich koupenou za jinou a to i přes to že blistr byl rozdělaný takže celkově je hodnotím kladně
Já abych to uvedl taky na pravou míru, tak mk VII je člověk, který si chodí akorát pro rady zdarma a to už několik let. A znovu zdůrazňuji, že 500,- Kč na hodinu neúčtujeme ani lidem, co si přinesou svoje komponenty. A přeberte si to jak chcete.

25.03.2009, 14:57 |
Cenda ke klukum z Corneru jezdim uz dlouho, az na vyjimku vicemene pro instalacni material a vzdycky v pohode, velmi dobry pristup, ochota.
Pokud by si nekdo jezdil jen pro rady a nic nekupoval, tak ho bez problemu z kseftu vyrazim taky.
My jsme ho ale nikdy nevyrazili a vždy rady bez problémů dostal.