Navštíveno 3237x

přišel za mnou kamarád že dělám do autohifi, tak ať mu něco postavím, má v autě 2 díry o průměru 20 cm, kde byly nejspíš nějaký basáky, tak že by to chtěl udělat stejně, ale může na to uvolnit až 5.000,- Kč ( basáky, zesik, kabely) sice se mi to moc nelíbí, jelikož ty basáky budou čelem opřený o zadní sedačku(molitan) ale když to tak chce
dohod nejaky foto jak to vypada, vymyslet se da cokoliv
foto nemám, to jsem nefotil, ale mohl bych to tak nějak jakoby nakreslit

22.03.2009, 14:21 |
Thomas987 | Upraveno: 2009-03-22 14:25:28
no zadní sedačka bude lehce masážní no.... :-))))
2 woofery + zes na ně + kabely za 5t je spíše otázka aukra a ne autohifi.. :-)

22.03.2009, 20:57 |
DaveX Já bych řekl, že kolem těch 5 - 6 tisíc koupíš v pohodě 2 woofery + zesilovač. Ale zase záleží na co to má. Pokud na normální poslech, tak se do té ceny vleze. Stačily by mu třeba 2 bully
[ Link ] ,které umí zahrát hezky a nepotřebují zvlášť velkou ozvučnici. Ale podle toho obrázku to moc nechápu. Ty basáky byly v ozvučnici? Nebo to tam je otevřené? Pokud tam za tím je kufr jen tak tam dej Free air SW nebo basáky 200. Já bych to trochu upravil a dal tam spíš ty dva bully v ozvučnici. Cenu těch SW máš 3200 + zesilovač vemeš z bazaru, nemá cenu kupovat nový a za 1800 se tu prodávají slušné zesilovače. + kabely.
Pokud to chce ale na kravál a na masáže zad, tak spíš bych tam dal taky jeden lepší SW, tady v bazaru létají dobré SW kolem 3000, musíš jen upřesnit, co od toho chce.
to ne, ono to není tak ůplně jako pro něj, ale spíš přítelkině jeho chce aby to tlouklo když s tím pojede, jinak je to uzavřenej prostor tam kde jsou. je to cabrio, takže v kufru si myslím že by to taky nebylo nic moc, to si myslím že to už bude lepší takhle. Nepotřebuje nic extra pořádnýho, on tam už jakous takous hudbu má, která docela hraje. No uvidíme, něco jsme vymysleli tady s kamarádem, tak uvidíme jak to bude hrát, už mám doma zesik Rodek.... ;-)
bolo by dobre keby si hodil fotky, ale ked je to kabrio a hned za sedackou, nebude narazat membrana? asi potom by som riesil nieco pod palubku keby sa dalo