Navštíveno 3130x

20.03.2009, 12:21 |
TRAXHAYdO | Upraveno: 2009-03-20 12:21:36
Ahoj, chci se zeptat jestly mužu zesilovač k SW propojit 10qmm kabelem od Dietz (napájecí) nebo stačí viz....
[ Link ] Jen se ptám jestly to má smysl, diky.

20.03.2009, 12:29 |
jamie.thomas | Upraveno: 2009-03-20 12:29:59
Zaleží hlavně na výkonech (jak výkonej máš ten sub a zesík), ale samozřejmě tou 10qmm nic neskazíš, já jí budu dávat taky. Ale jak říkám, de hlavně o ty výkony, pokud máš méně výkonou sestavu, tak bude stačit i 2x4mm.
Ale 10qmm nic neskazíš ani v jenom případě.

20.03.2009, 12:38 |
TRAXHAYdO | Upraveno: 2009-03-20 12:41:12
Joj to jsem zapoměl napsat nic extra to není, Crunch GTR 2400.1 + MBQuart PWH.

20.03.2009, 13:01 |
Frenkie | Upraveno: 2009-03-20 13:06:19
chyba chyba chyba , blbe sem si to precetl - omlouvam se , dej 4qmm nebo 6qmm kabel
kdyby jsi chtěl dobře ohebný kabel, tak máme skladem například tento Kicker..
[ Link ] a
[ Link ] Řekl bych, že pro subwoofer naprosto ideální průřez a ohebnost je geniální!!
Diky za nabídky ale kabely už mám, když už jsem to založil tak se zeptám tady a nebudu zakládat nové téma.
Nemám vytlumený kufr má to nějaká negativa ohledně basu? Ten Quart je asi třičtvrtě roku hraný, v autě když je víc nahlas není slyšet duuu duuu ale prfff prfff (nevím jak to líp vyjádřit) čím to muže být ? Stářím ? Pomuže něco, díky ;)
PS : je v bandpass
jestli ti ruší basovou složku rezonance, tak 100% vytlumit kufr, jinak to může být i něčím jiným.. špatný zes, otočená fáze atd. atd.. Pokud by jsi přemýšlel nad vytlumením kufru, tak jednoznačně doporučuji Vibraflex..
[ Link ]
Tak to bude asi rezonancí protože když stojím za autem a otevřu kufr tak duuu duuu zavřu sednu do auta prfff prfff :) ... Kolik toho budu tak potřebovat? Je to do Fiat Brava (hatchback).
Diky
na pořádné vytlumení kufru padne 6-7 plátů Vibry.. Pokud ti tlačí hodně, nebál bych se na 5. dveře dát 40ku..

21.03.2009, 15:23 |
petis když ti to dělá v zavřeným autě takový zvuky, tak je to špatná rezonnce subu oproti autu, to že vytlumíš kufr bude lepší ale frekvence se posune nahoru. Bandpass je spíš laděnej dolu a je dost těžký ho sladit tak aby hrál. spíš bych použil bassreflex. není tak náročnej na naladění.
hmhmhm ... není tu nikdo z Jižních Čech ? Okolí Dačic atp... . Potřeboval bych nikoho kdo už má něco naposloucháno :/ aby mi mohl poradit.
Nemuže to být tím SW že už je starší že tak hraje?
hifim@ni@k : diky do Dačic to mám kousek ;)