Navštíveno 3373x

20.03.2009, 00:29 |
Midi34 | Upraveno: 2009-03-20 00:32:44
podělte se o zkušenosti
měl bych pár dotazů
-jak rychle chodí sklápění panelu? (měl jsem 838 a nebyl zrovna nejrychlejší )
-2 RCA vstupy -mají regulaci ?
-vstup pro ovládání z volantu? tohle je řešený jak ? měl jsem vždy starší rádia a auto bez multifunkčního volantu tak mě to dřív nezajímalo ,ted už mě to zajímá
-časové korekce možnosti nastavení (rozsah)v porovnání s konkurencí ?
- celkově USB z flasky ,a CD s MP3 načítá jak moc rychle ?
díky
pokud se dotyčný stydí prosím at se ozve třeba mailem nebo icq díky
Hoj pošlu Ti do mailu návod, máš v něm vše popsané.. No sklápění panelu jde normálně, ani ne rychle ani ne pomalu.. Z flashky i z CD načítá celkem rychle, záleží podle počtu souborů.. vstupy jsem nezkoumal.. když tak písni na ICQ..
na ovládání z volantu budeš potřebovat adaptér buď origo od Clarionu anebo z druhovýroby, například firma PAC-audio.
Já teď řeším ovládání po domácku vyrobené, čekám až mi jeden pán změří nějaké odpory a pak se uvidí, snad se na mě nevyto :)
Pokud by jinak náhodou někdo znal hodnoty odporů pro jednotlivé funkce (mělo by to být stejné pro Clarion, Alpine, Kenwood a JVC) tak se pls ozvěte, nikde je nemůžu najít...
2 panther -o těch odporech někdo to řešil na vectra clubu ale nedaří se mi to najít
Midi34 díky za nasměrování, už jsem si to dohledal a našel jsem člověka který to řeší už delší dobu.
Bohužel to vypadá, že Clariony mají ovládání digitální, stejné jako JVC popsané tady
[ Link ] pokud to zprovozníme, dám vědět.
já děkuju pokud se to podaří
Mohl by mi taky pls prosím někdo poslat na mejla návod...???
Pokud prodám svoji Alpine, tak chci taky do Cla jít, tak abych věděl do čeho jít... :) A jestli vůbec do toho mám jít a nekoupit procák...
Předem moc díky...
Aktuální stav: Clarion, stejně jako Alpine, je ovládán digitálně, tzn. kdo si chce postavit adaptér, potřebuje koupit a naprogramovat mikroprocesor. Tenhle pán
[ Link ] se tím zabývá a Clarion bude mít v nabídce snad co nevidět, protože ho teď se mnou řeší.
Radeggast -no taky co posloucáš za styl hudby -každej clariona nesnese
panter jen pro zajímavost jakej konkretní clarion máš ?

23.03.2009, 18:54 |
Radeggast | Upraveno: 2009-03-23 18:56:09
To Midi34: Jak to myslíš, že každej Clariona nesnese??? Jinak... Poslouchám převážně rádiový písničky...
Tak jsem také objednal převodník, tak jsem zvědavý.
Radeggast -napíšu to subjektivně jak to cítím já na clarion jsem si musel zvyknout abych ho začal mít rád ,alpine má jakoby zabarvení zvuku a hitparádový písničky ,hip hop ,trance atd na tom jsou neskutečně dobrý ale i spousta jinejch žánrů ,kdyžto na clarionu tyhle běžný výplachy posloucháš několikrát než v nich objevíš takový zvláštní kouzlo
napsal jsem to tak jak to cítím já ,ostatní můžou nesouhlasit ,můžou protestovat ale taky můžou napsat vlastní subjektivní názor
panter tohle ti pomůže ?

Clariona nejde si nezamilovat.. ;-)
Midi34: Druhý pořádný zhodnocení zvuku mezi Cla a Alpine (po Escudovi), co jsem se tady dočetl (a to jsem toho nepřečetl málo, ale jestli jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám)... Všichni tady píšou, že bud to nebo ono je lepší, ale nenapíšou proč... :)
S tím, at ostatní napíšou svůj názor nevím, jestli byl dobrej nápad... :) Zase tady bude hádka... :D A zase o tom stejným... :D
Ale tak abych se vrátil k tomu o co jsem žádal... :) Poslal by mi někdo na mejlík návod na Cla??? Čeká ho odměna v podobě velkého poděkování... :)
Já ti ho pošlu až budu odpoledne doma..
Midi34: Mooooooooooooooc DĚKUJUUUUUUUUUUUUUU... :)