Navštíveno 3542x

Ahoj mate někdo zkušenost z Bluetooth Adapterem CD-BTB200 k radiu pioneer.Zde se oplatí do toho investovat.popř. uvítám klidně i nějaké nabídky

kdyz jsem ho chtel tak nebylo skladem, a tusim ani nebude u nas v brne, je pouze na objednavku a z nejvetsi pravdepodobnosti se musi objednat z nemecka pac v dobe kdy jsem ho chtel nebylo ani na centralnim sklade v CR, navic mi bylo receno ze z 90 procenty symbianu nekomunikuje a vubec nenacne adresar takze jsem se na neho vykaslal
hmm.... tak to jsi mně teda moc nepotěšíl. A navíc využívám jen symbian

20.03.2009, 09:54 |
clown kup si parrota a budes mit klid ...
clown: s tim parotem si moc nepomuze kdyz ma symbiana :-D
ten sice funguje v pohode ale u vetsiny symbianu nenacte adresar takze pak nevis stejne kdo ti vola a kdyz chces volat ty nekomu tak musis mit databazi vsech cisel v hlave :-)

20.03.2009, 15:03 |
clown BMW_318iS ..
a jako ja mam parrota a 2x E71 a N70 a cooo ???
Mam tam seznam ? - mam
Vola to ? - vola
Firmware ? - starej .. rok a pul
Model ??? 3100 a 3200LS :o))
seznam si tam proste musis poslat po BT :o)
s tim posilanim seznamu pres BT nevim, ja tu daval BT parot dvoum lidem a vzdy jim rikam ze se symbianem to nemusi pracovat a oni ze v pohode ze to neresi :-)
N95, 5800XM a ani jeden nesel :-) pokud jde ovsem poslat seznam tak by to melo bejt v klidu :-)

20.03.2009, 15:50 |
clown dokonce jde poslat i jen jeden kontakt z jineho telefonu do parrota .., jen se zaradi .. :o)

20.03.2009, 15:59 |
pelo parrot funguje v pohode, akurat to chce trosku viac nformaci.
tu je postup ako na parrot a BMWho problem
[ Link ]