Navštíveno 6343x

Mám doma tyto dvě rádia Kenwood KDC-W413UAY
[ Link ] a JVC KD-G632
[ Link ] které by jste si vybrali vy?
Mrkni na JVC :-) veškerý sortiment , který z nich nejsou skladem po více kusech, dorazí v pá/po :-) Více než zajímavé ceny
Pokud chceš rádio s více výstupama , na více zesilovačů, volil bych a i za tu cenu bezkonkurenčně
JVC KD-G541 ! 6 výstupu zesiku, BT ready, výklopný display, 2 barvy podsvícení atd :-)
Mrkni a uvidíš :-)
Zajímavé jsou i DVD mutace s rádiem bez LCD, "žerou" DVD s MP3/WMA a USB nepotřebuješ dlouhý čas
[ Link ] =
Já se loni koncem roku taky rozhodoval, hodně jsem přemýšlel nad Alpine 9880R, ale nakonec jsem šel do levnější a dle některých lidí stejně kvalitní varianty. A to JVC KDG 731, zkus mrknout. Kupoval jsem jej loni koncem roku za 2700,- a spokojenost. Teda měl jsem s ním jen jeden problém - neměl jsem to přes spínačku a to si bralo dost proudu (myslím vypnuté), ale po zapojení dle schématu je vše OK. Jen budeš muset dost hledat, za tuhle cenu šly hned pryč. Já uspěl třeba až ve třetím shopu, v prvních dvou je měli v nabídce, ale VYPRODÁNO.
pise ze ma doma obe a ktery si ma dat do auta co jsem tak pochopil, nechce koupit dalsi
presne,proste se mi sešly doma tyhle dve radia,tak který radsi vzit.
jak poznam,ze ma radio vystup na subwoofer?to kenwwod ho má,ale je to jiný vystup jak na normální repro myslím,teda zdá se mě to,je to taková zdířka,že je zasunutá v radiu a vipadá to že to chce jinej konektor,taky to píšou ve specifikacích na netu,podobnou zdířku má i to jvc,ale o tom nikde nepíšou že podporuje výstup na subwoofer.asi si nechám to jvc,má i dálkový atd,snad bude lepší

18.03.2009, 19:21 |
Mááša ten Kenwood má jenom jeden výstup
[ Link ] JVC jsem nenašel, podle mě nemá.. v manuálu bys měl mít RCA OUT (výstup), je to cinch konektor, viz. obrázek

18.03.2009, 19:25 |
Mááša osobně bych vzal Kenwooda, s JVC nemám moc dobrý zkušenosti co se kvality zvuku týče..
ja su z toho popletenej,radši sem to vifotil,tak mi kdyžtak řekni co je co.Cinche poznam,ale na tom jvc je nejakej konektor zasunutej v radiu a je stejnej co na kenwoodu je na šnuře,tak co to je za konektor?udělal sem foto

to kenwood to v pravo by mělo mít výstup i pro subwoofer,ale kde je to fakt nevím hh

18.03.2009, 20:14 |
Kolda antena
takže podle obrázku nemá ani jedno rádio výstup na subwoofer?

18.03.2009, 20:32 |
ruffrider | Upraveno: 2009-03-18 20:33:53
podle popisu na tom linku se ten výstup dá přepnout, nejspíš je tam vestavěná výhybka

18.03.2009, 20:35 |
swep co mas na mysli vystupem na subwoofer? podle obrazku maji obe radia vystup na zesilovac, takze k nim muzes pripojit subwoofer pres zesilovac, kenwood jak je napsano v popisu by mel umet ridit subwoofer, otazka je, na kolik je to pravda, jvc podle popisu ma linkovy vystup ale subwoofer ridit neumi, to je ale celkem fuk, tohle si nastavis pasmovou propusti na zesilovaci, ale pokud mas tyto dve radia tak ti poradim prodej je a podivej se po nejakem jinem, ktere ma vic vystupu, ted se daji sehnat za solidni penize kvalitni radia, podivej se do diskuze, je tu o tom toho docela hodne
na každé z těch rádií můžeš připojit zesák, čili i SW, z těch dvou bych bral kenwood! Ale asi by fakt bylo lepší je prodat a koupit nějákou alpinu nebo pioneer, ale záleží na tobě jak moc chceš rozšiřovat audio nebo jestli to máš jen na obyč poslech
přesně tohle JVC jsem měl...a nepřijít na trh AVX44 tak ho mám doteď :o) byl jsem s ním maximálně spokojen.
hele a dá se na to připojit přední repro + subwoofer?
trochu nechápu tenhle dotaz, na každé rádio jde připojit repro, jinak by to asi bylo na prd ne? :D nebo chceš mít repro i sw přes zesák? to by taky šlo ale musel bys koupit nějáký 4kanál, 1a2K nechat na kompa, 3a4 hodit do můstku na SW. V případě 4k bys pak musel ještě dokoupit RCA rozbočky.
no ptám se,jestli můžu připojit na tyto rádia připojit přední repro kompa + zesilovač 2 kanál,kteý bude celý sloužit ale jen na subwoofer
Samozrejme mozes to tak napojit ale zabudni na to ze das 3 pasmo na radio, bude to prilis slabe....