Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapojení 2 baterii

o Navštíveno 3326x o
o 17.03.2009, 07:04 | luda551 | Upraveno: 2009-03-17 07:06:47
Čaoute potřeboval bych porodit s tim zapojením.
Omlou vámse jestly se to tady řešilo,ale nějak sem to nemohl najít.
Chtěl bych mýt v autě 2 baterie.Ta ve předu by tahala radio,světla atd... a ta v kufru [ Link ] by tahala zesiky Alphasonik PMA 1200 DA [ Link ] bude běžet na jednom 1ohmu a Alphasonik PMA 2150 A Alphasonik PMA 2150 A [ Link ] . Vim že musim použít relátko,ale nevim jak silné.Jo a jaký kabely víst z baterky na baterku?K zes mám 50mm2 mám ho taky použít na propopjení nebo bude stačit 35mm2?

o 17.03.2009, 12:25 | johanik
Teoreticky na propojeni ti bude stacit 35mm, pokud da 50ku, nic nezkazis. Jestli chces relatko, mel bych tu od Stingera 200A, pouzite, opravene, ale plne funkcni, viz muj inzerat nize
o 17.03.2009, 23:39 | Biturb
mezi baterkama je zbytecny dle me i 35qmm, svou ufnkci zastane v pohode i 20qmm.
rele staci i obyc [ Link ]
mezi baterkama vzivote takove proudy tect nebudou..
o 18.03.2009, 22:07 | tom96
já bych se rovnou chtěl zeptat. Aby se mi potom něco nepodělalo. nevím jak se dohrabad k nějakým přesným číslům. když nastartuju a začne se baterka v kufru dobíjet co tam půjde za čísla. abych věděl jaké použít relé a aby kable z altíku byli dostatečné nebo abych nespálil altík (v kufru bude exide maxxima 900dc)
o 18.03.2009, 22:07 | noclue
biturb: 20? nemyslis vazne....

zober si situaciu, ked zadna baterka je hranim pri vypnutom motore pomerne vybita, nastartujes a pustis radio....
cize cez spojovaci kabel ide prud pre celu audio zostavu + nabijaci prud pre druhu baterku.... staci spocitat.... :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3017 sekund.