Navštíveno 3734x

hmmmm ARV mám ještě dvě, tak že bych si taky vyrobil :-)))))
no vida, jak jsou lidi šikovný :o)))
Ty voe tak to je mazec! Co ti lidi ještě nevymyslí :D
radej hodim foto i sem :))

hele urco nebudu sam,ale taky sem to v zacatcich takhle podobne zkousel....:o)

17.03.2009, 09:54 |
tygrm zkoušely jsme každej různý kraviny, ale nikdy by mě nenapadlo to zveřejnit:))
Neblázněte kluci :) tyhle jsem i sám vyráběl před dávnými lety!! stačilo to na 8" jak nic :-D lepší jak tuba s papundeklu :-))))
U mě asi jako tigrm.. By mě zajímalo na kolik se dostane cena..
Cao kluci je to na SQ nebo na tlak měl bych zájem :-)))))))))
LOLO mela....
Cao kluci je to na SQ nebo na tlak měl bych zájem :-)))))))))
LOLO mela....
ale asi to koupim schanim totiz ten repro co v tom je
ty woe ja tohle někdo muže vymyslet to by mě snad nikdy nenapadlo.
to asi nebylo jednoduché spočítat litry ale když píše že to hraje dost dobře tak bych se toho nebál nevíte jestly ještě má vemu 2 kusy taková kvalita
Každej dělá občas kraviny, akorát jak se tak dívám, reproduktor trochu nesedí - nevadí.
teda me by spis zajimalo jak to v tom hraje :)) jestli zvuk neni moc plastovej
tak ten asi objěm nepočítal :o)
se divím že ji nenahřál aby ten reproduktor dosedl.
mno každej prošel nějakym vyvojem ..ale tode je sila :-D a ještě to chce zpeněžit.. :-D

17.03.2009, 22:44 |
m.j. no myslim, že objem jde spočítat docela lehce, ale jinak je to mazec... :oD

18.03.2009, 20:46 |
Kesam Tak to je maso ale koukám lidi to chtějí :-)
no jo už někdo příhodil :-ú za 54kč + 150 na dopravu (taková trubka se blbě asi posílá poštou)

18.03.2009, 21:07 |
Mááša basstard: těch 50,- je asi za balný :)
kua, tohle bych nechtěl ani zadarmo...
To je teda masakr, to by mě zajímalo jak to hraje a ještě kdyby se to vylepšilo místo 19cm na 30cm to by byla teprve bas tuba. :-)
no objem se dá spočítat lehce ;-)
táto přines ještě pár PETek s vodou už jsem tam nalil 10 flašek a ještě to neni nahoře....
:-D
LOL skoro ako NAUTILUS :D
panove tak kdo uz ji ma doma???priznejte se!!! :o))))))komu to duniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :o)
Ale kdyby se místo plastové trubky použila taková ta keramická, tak to by byl hájend.
cim vacsia pi*ovina, tym viac ohlasov, ide to tu dole vodou :-(
Martin, priznaj sa to si bol ty co si to dal na aukro, že? Ale no tak, v tomto case recesie sa to dá odpustit :D
Ty voe to fakt už neni možný 8-0