Navštíveno 3635x

zdarvim,chci se zeptat, koupil sem si basáčky do dveří cca 170mm, a mam takovej dotaz čim vytlumit dveře u favorita de to do zadních asi by stačil jeden plát něčeho, no a pak to potřebuju zvednout aby se mi tam vešel magnet na to asi budou nejlepší mdf kroužky že? no a poslední věc mají modrou membránu což mi nejde do interieru tak mě napadlo jeslti to nejde stříknout nějakým sprejem či jesli se vedou nějaký mřížky přes to ale na klasický mřížky 165 budou malý si myslim. nejlepší by bylo to něčim stříknout třeba do černa ale to asi nejde že?
jinak membrána je z nějakýho takovýho toho poly...., takovej ten pružnej rádoby plast

16.03.2009, 09:12 |
DaveX Jsou to vůbec repra do auta? Dej sem o nich info :)
Ajéje, Maiky zas experimentuje. Nemáš těch repráků v autě už moc? :-)
jsou to repro do auta klasický basáky foto ted nemam po ruce , dá se nějak ta membráno stříknout ?

16.03.2009, 17:41 |
swep vsechno se da striknout :)
Myslím, že to snad není problém. Prodávají se laky na membrány a jestli lak nebo barva by mělo být jedno ?
ale asi to musí bejt speciální barva co? asi kdybych vzal obyč uni barvu ve spreji a nastříkal to na membránu tak asi nebude dobry, ono stejnak možná bude lepší tam faláknout přes to nějakký mřížky
nevali se vam někomu doma mříky na repro cca 180 možná by šli i ze 165 to nějak upravit.. já tu mam jen na ovály 6x9 to se upravit na ty basáky bohužel nedá
jinak jedná se o tyto basáky:
sou cca 18cm celkově a cca 14cm membrána

Bože chlape, tohle tam raději ani nedávej. (ikdyž vim, že uděláš všechno proto abys to tam dát mohl)
na to sem se neptal kadžá věc má svuj důvod, ale to by bylo na dlouhy vysvětlování, ptam se na ty mřížky či barvu dá se to nějak upravit ?
Asi čím víc repro tím větší TUZER
:-) příště tedy pokud chceš černý repro s mřížkama si nekupuj modrý a bez mřížek... nejdřív to promysli jak to bude pro tebe vhodný a pak to kupuj. ne neopak, to nechápu.
Tieto repraky si mozes nafuknut s hocicím, dlho totiž ti v aute nevydrzia, kedze su to jednoznacne meniče do domacich reprobedni, uz neobvykla velkost to oznacuje, nehovoriac o prevedeni, tu si mozes zabudnut ochranu UV alebo proti vlhkosti, co je vo favorite viac nez dost.... sprav si pre nich bednicky a nahod ich do garaze a do afta si kup nieco co je na to stavane...
a proč je na nich autosubwoofer vyraženo? asi s pleteš pane

19.03.2009, 08:43 |
frantobmw | Upraveno: 2009-03-19 08:48:52
LOL ked su to "SUBWOOFERY" a to do "AUTA" tak sa ospravedlnujem :DDDDDD
btw. najhorsie je ze takito výrobcovia si mozu dovolit hocico napisat na vlastne vyrobky, s cim ojeb....ju ludi, fujjjj :(

19.03.2009, 11:46 |
DaveX Pokud to budeš tlumit, a budeš chtít, aby to za něco stálo, tak min 3 platy vibraflexu nebo jiného tlumení o rozměrech cca 50 x 100 cm tam vypotřebuješ. Já potřeboval 4 do předních dveří na feldu tak to bude podobné. Nevím ale, jaký to má smysl tam cpát tyto repra.
uprimne -jsou to opravdu sw vhodne na souteze -
kdo s nim dal dohodi
za malo penez malo muziky zbytecna prace a usili to cpat do dveri
já je tam dávam abych zadělal díru a když tam budou tak je přikrmim malinko zesikem aby byli jen v pozadí slyšet, basy stejnak pudou všechny z kufru