Navštíveno 3097x

Zdravim vas vim ze se tu neco podobneho resilo ale jen by me zajmalo co rikate na toto tlumeni
[ Link ] a nebo
[ Link ] nevim co by bylo vhodne ale chtel bych neco za dobrou cenu.Muze mi nekdo neco doporucit.Hlavne neco co dobre lepi i bez nahrivaci pistoli.Pracoval jsem jenom Dynamatem a parada:o)Diky vsem za rady

14.03.2009, 14:37 |
Mááša jednoznačně Vibraflex... kvalitou tlumení je o několik tříd výše než Tecsound
jde to i bez horkovzdušky.. ale po nahřátí to jde o dost líp :) zkus třeba fén :D
a nebo Vibraflex 25 v mnohem pruznejsi verzi, dela se s nim jeste o dost lepe, tlumici ucinky stejne:
[ Link ] vse v dostatecnem mnozstvi skladem :-)
taky bych sel do vibraflexu , je uplne nekde jinde jak Tecsound
na kufr mě přijde sxp zbytečný komfort, šel bych do klasické 25ky. Také skladem.. mohli bychom hned v pondělí odeslat..
[ Link ]
prohifi.cz je pouzitelnej ten tvuj typ bez pistole?
už jsem ti odepsal.. mohli bychom to samozřejmě přihodit k tomu DLS, co jsi už objednával.. ;-)
Mam teda koupeno vibraflex 25.Doufam ze dobra volba na ten kufr.Jinak vsem dekuji za rady:o)
Kufr mám Tecsoundem 2mm s Al fólií a zbytek auta SikaDamp630. Tedy vnitřní a vnější plechy. Plast.obložení pak Brax pastou.
Kufr mám také Tecsoundem už 2 roky a bez problému. Pravidelně kontroluji při každém odstrojení. Na dveřích s ním také nebyl problém i když stálo venku. Ale teď už koukám také na TBP, Vibru apod. pro jistotu.