Navštíveno 2949x

14.03.2009, 00:12 |
kadett | Upraveno: 2009-03-14 00:13:15
Pořád se hádáme s kamošem,co je lepší.Jestli repro levný neznačkový nebo značkový Pioneer.Že záleží na kmitočtu,skreslenosti a výkonu.Jinak prej nemá cenu dávat takový prachy za značkový repro jako Pioneer atd.Co je na tom pravdy?
poriadne definuj pojem "lepsi" a potom sa mozme bavit..
PS> Pioneer ma dobre repro len v ODR serii...
jako noclue - chtelo by definovar pojem levne a lepsi,
dale zalezi na cem to hraje, pokud mas sencora apod, tak je uplne jedno jaky repro das a pokud hrajes na radiu je dulezitejsi jak hodnota vykonu tak hodnota citlivosti
a taky u levnych neznackovych repro hodnote vykonu verit 100% nemuzes - co radoby vyrobce to radoby vykon
no jde o repra z téhle stránky
[ Link ] de mě o to,že ceny jsou víc ne dobrý,ale zaráží mě ty ceny prostě.Nebo jestli je lepší vrazit velký love do repro od velkých značek

14.03.2009, 09:02 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-03-14 09:03:07
Je to naprosto stejné jako např. boty. Také nekoupíš boty za 300 u Vietnamců ( tedy doufám ) a připlatíš si za kvalitní třeba 1000-1500kč. Platí, že co si zaplatíš to máš. U všeho. Repro je nejdražší komponent řetězce z hlediska vývoje apod. U domácího poslechu platil takový poměr, CD přehrávač např. za 8000kč, zesilovač 15000kč a reprobedny za 20000kč ! Aby ty komponenty byly vyrovnané. Běžná praxe je, že se koupí rádio klidně za 8000kč ( kvůli pěknému grafickému displayi apod. ) a repro za 1500kč už je moc drahé. Kdyby jsi koupil rádio za 3000kč a repro za 5000kč tak by ty peníze myslím byly zhodnocené 100x lépe.
Dle mého, ale to je jen můj názor, jsou ty repra za 2k naprosté minimum za které má cenu dát peníze, ale pokud to má být na dloudobý poslech tak si připlať.

14.03.2009, 12:01 |
DaveX kadett: udělejte test, slovní hádky jsou k ničemu :) ať si kamarád koupí repra z tamté stránky a ty si kup kvalitnější repro (pioneer nevím, já tu značku nemusím, pak to zapojte na stejné rádio, nebo zesilovač nevím a posuďte sami. Než se tak hádat, to je úplně k ničemu. Jinak jak píše maniak, hezké repra koupíš za 2000,nebo už i kolem 1500.
ale nezapojujte to na sencor :)

14.03.2009, 12:04 |
DaveX Jinak toto se už dá hezky poslechnout
[ Link ] a je to za velmi přijatelné peníze. Snesou i zesilovač..
osobne bych tam repro nekupoval - mel jsem jedny z Tipy teda moznost slyset, aji sub (znacku a tip uz nevim, mel to kamos kdyz delal svou prvni hudbu) , sice ani pio repro nejak nemusim (zakladni rada) a nepises do jake castky , ale i na radio se daj okolo 1500 vybrat slusne repro (sinus live, aviator, kicx, ...)