Navštíveno 2966x

prosím vás funguje tadle píčo.ina někomu?
Dneska jsem jí vybalil z pošty, namontoval a krom toho že při mačkaní volume(zadní strana) mi vyskakuje z držáku tak ještě k tomu vezme tak každý 10tý mačknutí. Jsem ve stavu jí rozdupat, fakt. Ještě zkusím vyměnit baterku ale to je poslední.....co vy, existujou spokojení uživatelé?
no mě funguje luxusně (DEX-P99R) a taťkovi to samé :-) (KEH-P9700R)
nevadí ti ve výhledu na radio třeba řadička nebo palubka?
ve výhledu nevadí nic, je to na volantu a k radiu přímá linka...dokonce cca jen 20cm. funguje blbe ve všech možných polohách. radio 88RS, auto multivan T4.

12.03.2009, 14:47 |
mendo treba skusat z roznych uhlov
tak už jsem to vyřešil. nebylo to ani baterkou, ani uhlem(vyzkoušeno asi milion pozic) a vyřešila to dobře mířená rána o zed.
Sice sem zase bez dálky, lehčí o litr ale mam zase klid.

12.03.2009, 15:35 |
petrb ach boze se blazen. si to mel reklamovat nebo se sejit s nakym hifikem kterej do toho vic dela a treba by poradil pac dodela pochybuju ze pioneer by delal nake zmetky!

12.03.2009, 15:38 |
Kmoda No mě to taky zlobilo,musel sem to dát na volant obráceně aby to šlo
já vím, nejdřív jsem do toho mrsknul zlehka, ale upadl mi držák..říkam boží tak to už nevyreklamuju, tak jsem to otevřel a zkoušel aj nasměrovat ty diody, pořád bez uspešně, pak jsem do toho vyvrtal aj díry abych mohl jakoby napřímo namířit diody, taky nic, aj jsem je kontroloval (svítí obě) no a pak jsem to už nevydržel a flákl tím o zem. ....no ted ho mam zase už pohromade, jen mi už nedrží na volantu a je trošku dost dobytej ale pořád nefunguje.
Prosím jsou tu nejací další uživatele co s ním měli problemy nebo je to super věc a já jen kápnul na šmejda?

12.03.2009, 15:43 |
clown u mne to zlobilo jen kdyz to bylo pod ramenem volantu :o)), stacilo jen posunout :o))
clovn: jy vyzkoušel všechny možný polohy...dobře to bralo jen pokud to bylo přímo před radiem.

12.03.2009, 15:48 |
clown hanzz .. a co radio, to je v pohode ??? :o)) tim to muze byt taky ..
ale furt lepsi rozbit dalku, nez radio, protoze piska :o)))
no na radiu ač jsem se snažil tak jsem taky odpalil pojistky na cynche ale to me netrápí, to vím v čem je vada a vím kde mi to opraví...ale sere mě že tady todle nejelo...jinak klasická dálka placička mi funguje naprosto OK.
no, niekedy si tie diody zakryjes rukou... a tiez ked mas 4-ramenny volant, tak moze zavadzat prava dolna priecka...