Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > dálka na volant pio CD-SR100...bože :-/

o Navštíveno 2966x o
o 12.03.2009, 12:19 | hanzXX
prosím vás funguje tadle píčo.ina někomu?
Dneska jsem jí vybalil z pošty, namontoval a krom toho že při mačkaní volume(zadní strana) mi vyskakuje z držáku tak ještě k tomu vezme tak každý 10tý mačknutí. Jsem ve stavu jí rozdupat, fakt. Ještě zkusím vyměnit baterku ale to je poslední.....co vy, existujou spokojení uživatelé?

o 12.03.2009, 13:12 | TomasW
no mě funguje luxusně (DEX-P99R) a taťkovi to samé :-) (KEH-P9700R)
o 12.03.2009, 14:02 | Vasekkch
nevadí ti ve výhledu na radio třeba řadička nebo palubka?
o 12.03.2009, 14:09 | hanzXX
ve výhledu nevadí nic, je to na volantu a k radiu přímá linka...dokonce cca jen 20cm. funguje blbe ve všech možných polohách. radio 88RS, auto multivan T4.
o 12.03.2009, 14:47 | mendo
treba skusat z roznych uhlov
o 12.03.2009, 14:50 | hanzXX
tak už jsem to vyřešil. nebylo to ani baterkou, ani uhlem(vyzkoušeno asi milion pozic) a vyřešila to dobře mířená rána o zed.
Sice sem zase bez dálky, lehčí o litr ale mam zase klid.
o 12.03.2009, 15:35 | petrb
ach boze se blazen. si to mel reklamovat nebo se sejit s nakym hifikem kterej do toho vic dela a treba by poradil pac dodela pochybuju ze pioneer by delal nake zmetky!
o 12.03.2009, 15:38 | Kmoda
No mě to taky zlobilo,musel sem to dát na volant obráceně aby to šlo
o 12.03.2009, 15:41 | hanzXX
já vím, nejdřív jsem do toho mrsknul zlehka, ale upadl mi držák..říkam boží tak to už nevyreklamuju, tak jsem to otevřel a zkoušel aj nasměrovat ty diody, pořád bez uspešně, pak jsem do toho vyvrtal aj díry abych mohl jakoby napřímo namířit diody, taky nic, aj jsem je kontroloval (svítí obě) no a pak jsem to už nevydržel a flákl tím o zem. ....no ted ho mam zase už pohromade, jen mi už nedrží na volantu a je trošku dost dobytej ale pořád nefunguje.
Prosím jsou tu nejací další uživatele co s ním měli problemy nebo je to super věc a já jen kápnul na šmejda?
o 12.03.2009, 15:43 | clown
u mne to zlobilo jen kdyz to bylo pod ramenem volantu :o)), stacilo jen posunout :o))
o 12.03.2009, 15:47 | hanzXX
clovn: jy vyzkoušel všechny možný polohy...dobře to bralo jen pokud to bylo přímo před radiem.
o 12.03.2009, 15:48 | clown
hanzz .. a co radio, to je v pohode ??? :o)) tim to muze byt taky ..

ale furt lepsi rozbit dalku, nez radio, protoze piska :o)))
o 12.03.2009, 15:57 | hanzXX
no na radiu ač jsem se snažil tak jsem taky odpalil pojistky na cynche ale to me netrápí, to vím v čem je vada a vím kde mi to opraví...ale sere mě že tady todle nejelo...jinak klasická dálka placička mi funguje naprosto OK.
o 13.03.2009, 22:21 | noclue
no, niekedy si tie diody zakryjes rukou... a tiez ked mas 4-ramenny volant, tak moze zavadzat prava dolna priecka...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3096 sekund.