Navštíveno 3749x

tak konecne sem dal dohromady vse co sem potreboval a o vikednu se vrhnul na tlumeni + instal, neni to nic extra na vzhled, tomu k dokonalosti jeste chybi dvojita podlaha. Nyní je to ve fázi pripraveno na prvni Db drag do příbrami :)
jako uplne první byl sonik nainstalovan takto:

11.03.2009, 22:23 |
Kesam No a ted?
no a ted foto z postupu práce az k finále
nejdriv muselo vsechno ven..

co mas zadni naraznik ? o_O
kesame kua vydrž :-D kazda fotka ma 2mb tak to bude chvili trvat

vse pohromade venku :)
car_tuning: nechapu tvuj dotaz

mno a zacalo se tlumit

11.03.2009, 22:40 |
MaxxT ja jsem zvedavej, jestli letos vubec nejaky dB drag bude...

11.03.2009, 22:41 |
MaxxT neni to tlumeni od AIV? :-)
pak se konecne koupilo krmení pro soníka :)

a jako posledni pribyla bedna od mistniho clena Dragstera. PS: polazeno a hraje to na výbornou :)
k tlumení: to víc poví vincek od ktereho sem bral 10plátů

11.03.2009, 22:44 |
MaxxT tak to je tlumeni od AIV :-)
a je to! :)))

11.03.2009, 22:46 |
kucik No mně se teda líbilo mnohem víc provedení č.1
krmení sonik a repro :)

11.03.2009, 22:50 |
Kesam Koukám ne jenom music ale i sedák :-)
provedeni c.1 na hovno, bylo to v uzavrence a vicemene to bylo jen tak provizorne na par dnu a navic ted to zatim neni nak na vzhled ale jak rikam pripraveno na DB :) a doufam ze bude!

kesam: jjj sedák zatim jen jeden na zkousku zda se vejde do zahajeni sezony urco budou uz oba :)

a na konec kabelová prasečina :))))
poděkování Máášovi za zesik na sonika, vinckovi za tlumení a Dragsterovi za Bednu :)

ted teda trochu mimo extra pro: car_tuning fotka zadniho narazniku

11.03.2009, 23:04 |
Kesam Lakýra nechytnul odstín co? máš 18 jo? kolik má koní 120?

11.03.2009, 23:08 |
Mááša Kesam: myslím, že už to měl znovu v lakovně... nejsem si jistej, ale tahle fotka je ještě z léta :)

kesam: to bylo jeste kdyz sem si to lakoval sam je to z minuleho leta jak pise masa, ted uz to proslo lakovnou a odstin je dobrej. od zakladu tam je 105koní ted na brzde namereno 113 s lehkyma upravama

12.03.2009, 09:19 |
frantobmw | Upraveno: 2009-03-12 09:22:34
Tie kable su uplne nebezpecne napojene na zosík, radím odstrihni ich troska aby nevytrcali so svoriek, inak hrozi skrat... :(
Ináč odkial si bral nápad na zelené bubny vzadu?
známý má modré bubny na feldě a druhý má žluté :))
jinak docela pěkné. Jo a je to tlumení od AIV
Nooo Perfekte...máš to perfektní :D
Ještě trošku poschovávej káblíky (pokud to jde). Ale musím říct že víc by se mi líbilo provedení č.1 ale s BR, i když je pravda že teď to máš víc praktičtější. Po dB Dragu nahoď nějáké naměřené hodnoty... jsem docela zvědavý ;)
to sme zvedavý dva jeste sem ho nezkousel zmeřit tak uvidime.jinak zelene brzdy to uz ani nevim prostridal sem na nich x barev a tohle byla jedna z poslednich minule sezony ted pujdou asi do barvy auta.Kabelaž se poschovava hned jak bude dvojita podlaha, jinak kabely už jsou zastřižene takže nebezpeci nehrozi :)
není ten zesík slabej?. Takhle jak tu bednu máš, se tě ten BR nemůže rozpadat, já ji měl woofrem nahoru a nikdy mě BR nevypadl. Koukej pořádně naladit a dej vědět kolik to natlačí. Do jaké skupiny budeš v db dragu vůbec zařazen?
zesik ma 1800rms do 1ohm a sonik ma 2x400rms po upravenejch civkach ten muj ma 2x500rms takze pochybuju ze je slabej :-DDD rozpadali se slepil sem je a už se ani nehnou, vše je nalazeno tlaci to uz velice pekne.V db dragu pokud se nemejlim tak 1x15 woofer a tj. C určo sem pak dam vedet hodnoty po změření

12.03.2009, 13:06 |
Mááša ten vzhled bych zatím neřešil.... je to dělaný na rychlo kvůli Příbrami, během sezony bude všechno jinak.. dvojitá podlaha, uložení zesiků, jiná bedna apod...:)
Dragster: zesik tak slabej není, je to jenom na poslech, ne na soutěže...... na dB Drag jde jen kvůli orientačnímu měřění... pokud se nemílím tak půjde do Street B :)
P3RF3KT: trošku jsem to popsal za tebe :) ty hlavně přemýšlej co s tím předkem... kompa už tam chyběj..
tak je to B ne C :-D a presne tak je to nahoneny rychle do příbrami takze vzhled zatim neresim, co se tyče předku ani nemluv tam je to uplne mrtvý :-D mam u Víti meganeho schovany ty zeuse nový za luxusní cenofku, cekam az na ne bude financ, jinak kdyby to bylo vyrazne jen na souteze tak do sonika pouštim kolem 4kw :)) takhle jelikož je to i na nekolika hodinové hraní na srazech dostava akorat to co se mi líbí

12.03.2009, 15:15 |
Mááša hm :D 10-11.4

12.03.2009, 18:39 |
Kesam Příbram snad se s někým svwzu třeba s heroušem.

12.03.2009, 20:04 |
hoff kolikátku kabely máš na napájení a jak jsi vyřešil baterku? pod okno se žádná rozumná gelovka nevejde - nebo jsem tajovou ještě nenašel . . . Zadek dobrej až na ty světla - ale nic pěknýho v nabídce není nu :O(