Navštíveno 3901x

Takze zase jsme s Matikem kapanek pohnuli s jeho CRXem... vcerejsi ukol znel jasne... doresit umisteni jednotlivych komponentu, kvuli dotahani stavajicich a pripadne dokoupeni jenych/dalsich kabelu...
Zesiky jsou jasne... zadni sedacky, prei zachovani sklopnosti... Esprity se jako zazrakem na milimetr vlezli mezi zamek zavirani sedacky a plato... (ano zatim je tam pouze E40 - E20 bude prikoupena ;-) - nicmene se vleze - zmenereno)

09.03.2009, 10:12 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-03-09 10:13:27
dalsi testovaci umisteni... tentokrat vejsek... relativne se hodne osvedcilo a i originalni domecky jsou prijatelne, takze se na nich asi v dohledne dobe nic menit nebude...

zesiky a repracky na svych mistech - takze konecne usazeni kabelu do prahu - made by mattik

09.03.2009, 10:15 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-03-09 10:18:47
v pravym prahu signalovy, reprakovy pro pravou, v levym prahu reprakovy pro levou stranu a stredovym tunelem napajeni

nejvetsi problem s mistem a umistenim nastal u aktivni vyhybky... Nakonec zvolena alpinacka - a ta neni zrovna nejmensiho vzrustu... po navrzich typu zapustit do desky co v ni bude basak (nakonec asi vyhral aliante 12" ;-) ) - a bude "v rezerve", nebo nabastlit to do zadni sedacky a podobne se misto precejen naslo...
Jelikoz zadni repraky pritomny nebudou... :

09.03.2009, 10:23 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-03-09 10:23:50
supr pristup ke vsem ovladacim prvkum...

09.03.2009, 10:24 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-03-09 10:25:09
no a po naladeni se pouze "zaklapne" originalni mrizkou drzici pouze na dvou srozubcich, takze kdykoliv relativne prijemny pristup ke stelovani ;-)

no a pro ty co se ptali minule je tu i fotecka povozu samotneho ;-)

a s malicko novejsim braskou...

jo a jeste pro rejpaly: ta sedacka samozrejme jeste prijde docalounit ;-) ale az bude vsechno hotovo ;-)

Jako by tu někdo někdy rejpal :-D

09.03.2009, 11:56 |
Kesam Ta sedačka se nebude čalounit ? :D
taky bych byl pro to očalounit.... :-))))
a pak ze tady nejsou onani :-)
Kesame já ti říkal ať si ho nehoníš, že to tady rozmáznou :-D
ja teda nevim, ale jestli by treba nebylo lepsi to precalounit :D
Co jsi použil za kabeláž ? Tváří se jako obyč OFC dvoulinka.
Místo šroubků dej na tu mřížku ty čudly co použil např. franto bmw. Slouží k uchycení mřížky na repro. Nebo na magnet :-)
neni to uplne obyc dvoulinka, ma mnohem jemnejsi vlakna a je mnohem ohebnejsi, jedna je 1,5mm a druha 2,5mm
pridelani mrizky zkusim jeste nejak vymyslet, je to nacvkale z cela a z boku prisroubovany, pod tou sedackou, takze nic neni videt..

11.03.2009, 20:07 |
jiras Pěkný, pěkný. I to CRX nádhera. Muselo dat hodně práce odstranit ty lišty z nárazníků a vůbec z celého auta :)

11.03.2009, 20:17 |
jiras Kdyžtak jestlis to dělal ty, tak mi napiš na ICQ - 223-283-302 jaks odstraňoval ty lišty z nárazníků.. Boky mám taky zavařený a ty nárazníky bych taky rád pořešil. Díky.
:-) no byl to docela porod, kazdopadne diky diky
Pekne pekne... len si neviem predstavit ako to nastavujes, myslim tu vyhybku... nasadnes dopredu popocuvas, potom zase dozadu nastavit vyhybku, a tak dookola?
vis to je tim ze neznas crxo :-) tam staci natahnout ruku z predni sedacky :D to auto je fakt maly..
To je fakt crxku nemam :D Ale takto je to asi najlepsie riesenie, uz chapem :D
chtel sem to postavit tak aby nebylo videt ze tam neco je, sice se mi to nepodarilo s prednima kompama, ale aspon zbytek...
Neboj. Nikdo nebude vědět co tam máš. Jenom my :-DD

12.03.2009, 15:46 |
clown | Upraveno: 2009-03-12 15:47:00
za mne dobry :o) jen ten LJ se s tim nak sere .., je to desna brzda :o))
ale dnes mi septal po icq, ze jste si hrali a ze to si to zvukove sedne a ze i kombinace Alpina a Focal je v pohode :o) zrejme slusny utlum na vyhybce :o) Celkem bych chtel i slyset .., Focaly jsem slysel nekolikrat a vetsinou ujeceny .. :o)
2clouwn: ujecena je ta nizsi rada, tohle si myslim ze je mnohem rozumnejsi... a jak bude hotovo tak klidne muzes poslechnout..

12.03.2009, 23:03 |
clown :o) OKI ..