Navštíveno 3558x

Prosím rychle o radu, do předních dveří felicie společně s spectron sp a2100,jake byste volili repra tyto
[ Link ] nebo tyto
[ Link ]
Vyber 16cm, lépe zahrají. Trochu práce navíc a budeš spokojen. Kroužky MDF.
Kicx ICQ mají podstatně lepší projev. Osobně jsem s nimi jezdil dlouho zapojenými jen a rádio a potom i na zesilovač, potom i řadu GFQ a musím říct, že hrají opravdu dobře.
taky bych se priklanel k kicx...
hmm,díky,a rozdíl mezi těmito 13cm ICQ 5.2 a 16cm GFQ 6.2?Vyplatí se mi upravovat doorboxy?Je ten rozdíl tak markantní?
aještě jeden dotaz,ty MDF kroužky se dají sehnat někde hotové?Např jako na fotce?

Pokud chceš , tak "kroužky" máme skladem -
[ Link ] a Kicx GFQ5.2 také, stačí objednat a do 20h je to u tebe
[ Link ] Nebo něco silnějšího, 3 roky záruka, kopou víc než dost na 130mm viz.
[ Link ] -!
mno takže bez kroužku ICQ 5,2 nebo GFQ 5,2? A nebo s kroužkem ICQ 6.2 nebo GFQ 6,2?Je to především na rock a metal,co byste vybrali?Prosím už žádne jiné možnosti,chci zvolit jednu z těchto:-)
Ty kroužky dej v obou případech. A vše to pořádně utěsni. Nezbytné je alespoň základní tlumení a hlavně uzavření dveří. Tak jak je to na fotce výše. Jinak ti nebudou hrát pořádně žádné.
no pokud máš woofer, klidně bych možná volil jen 130mm pokud woofer nemáš asi určitě 165mm, kroužky a aspoň základní vytlumení ti ovšem velmi znatelně pomůže u jakýchkoliv repro
Vřele doporučuju GFQ 5.2.
[ Link ] Mám bohaté zkušennosti jak se zaojením jak na rádio, tak na zesik.. Máme je skladem, takže bychom mohli dnes odeslat.. Pokud by jsi měl zájem, mohl bych ti k tomu kroužky udělat grátis.. a přibalil bych ti je do balíku.. Stačilo by mi do objednávky napsat poznámku, že chceš MDF kroužky a není problém. Případně se ozvi na ICQ a domluvíme se..
5.2 jsou 13cm a 6.2 zase 16cm že ano?Do zítra se snad rozhodnu,Stale nevím jestli ICQ 6.2(líbí se cena) nebo GFQ 6.2(líbí se membrána:-) )Každopádně ty kroužky k tomu uvítám:-) A prozatím základní tlumení je také v plánu. Sakra,začlo to novým rádiem a ted nemůžu přestat.Stalo se vám to taky?:-D
Při základní tlumení bude stačit polepit cca. 80% plochy toho vnějšího plechu, aby jsi předešel rezonancím. Soustřeď se spíše na to uzavření.
Souhlasím s Revilohifi, taky bych doporučil řadu GFQ. Mám GFQ 5.2 na zesáku pro doplnění zvuku ze zadní části vozu a paráda! Dostávají nějákých 90W RMS. A určitě vytlum dveře. Já použil Vibraflex, kvalitní tlumení za dobrou cenu ;)

09.03.2009, 11:59 |
megasef | Upraveno: 2009-03-09 12:03:03
Tak rozhodnuto,Kicx GFQ 6.2,s kroužkama a balení vibraflexu 25.Díky všem za rady

09.03.2009, 12:01 |
megasef | Upraveno: 2009-03-09 12:02:19
2 megasef:
dobra volba
jeste zkus novy Vibraflex SXP 25 - je pruznejsi a dela se s nim lepe :-)
[ Link ] kdybys mel zajem, vse skladem :-)
Jak jsem psal máme skladem jak všechny typy vibraflexu, tak i tebou vybraná kompa.. :-) Kroužky ti k tomu udělám jako bonus.. :-) Mám je přichystat? :-)
Další spokojený zákazník, fajn :-)
to revilo: zítra ráno dám vědět
Mimochodem ICQ je nižší řada než GFQ? Při porovnání ICQ 6.2 a GFQ 6.2 mi přišlo že ty ICQ jsou lepší?
Ano, ICQ je nižší řada. Proč ti přijde lepší?

09.03.2009, 18:42 |
megasef | Upraveno: 2009-03-09 18:44:41
oproti GFQ 6.2 mají rms 125W,mno mě to může být jedno,zes mám zatím jen 2x60w,a u GFq je zas asi promakanější vyhýbka nebo neco s tim tweetrem,,nevim,nerozumim tomu jako vy,:-)
to revilo: mno tak to můžeš připravit,GFQ 6.2,jedno balení vibraflexu 25,a kdyžtak ty kroužky,cca těch 6cm hlubokých,asi tak jako na fotu viz. výše,večer odešlu objednávku