Navštíveno 3365x

nevíte jestly se nedá někde koupit zdroj nebo je tady nákej machr na výrobu zdroje potřeboval bych z 220v na 12V asi 60A abych mohl zkoušet zesíky a rádia ze sítě?
naco vymyslas furik odznova? ak to chces postavit poriadne, tak to bude stat ako napr orginal od Audisonu alebo Mundorfu.. ten druhy je aktualne aj na ebay.
Ten zdroj bude stát balík, to radši kup autobaterku a k ní nějakou nabíječku co dává tak 1A. Já mám takhle vyřešený napájení aktiního SW a v pohodě.
autobaterku mám i baterii jenom jsem chtěl něco lepšího než pořád nabíjet baterku nabíječce to asi taky nedělá dobře když to ohulím né
Já tam mám stále na nabíječce 12V/400mA a baterie má pořád kolem 13V. Odpojuje se to jen při filmu a muzice aby tam nešli brumy ze sítě. Ale jak píšeš, že to bude na zkoušení tak bych se toho nebál, pokud teda nezkoušíš jeden zesík hodinu a víc

08.03.2009, 15:16 |
koren na zkouseni staci zdroj cca 30A. kolem 60A to jsou uz trafostranice a za dost penez...
k radiu staci pidizdroj treba z notase
díky za odpovědi nenašly by jste nákej odkaz na ten 30A nevím kde mám hledat zajímala by mě cena
30A zvládne i špičkový PC zdroj. Enermax Forever :-D
hifi: zvladne len, nie tak "cisto" ako symbat a spol

08.03.2009, 19:56 |
petis Manson a podobný dělá 60A zdroj
dík za tip hifim@ni@k pokud na to zkoušení by stačílo 25A tak ten PC zdroj je běžně k sehnání a za pár kaček ted jsem dostal nabídku na ten 60A a stojí 15000,- to jsem čekal menčí cenu

09.03.2009, 17:17 |
koren nevymyslel bych ptakoviny a vzal napr tenhle
[ Link ]
Nevím nevím. Ten OCZ je nějaký levný na takovéto parametry. Enermax je špička a při takovýchto parametrech bude 2-3x tak drahý.

11.03.2009, 21:39 |
ivls [ Link ] taky se přiklaním k tomu, co píše hifim@ni@k,
protože mám doma a znám