Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hifi car -Olomouc

o Navštíveno 3769x o
o 06.03.2009, 19:25 | rvesi
Zdravím všechny,chtěl jsem se zeptat všech co poslední dobou objednávali nebo něco brali u Hificaru v Olomouci....Před rokem sem si u nich bral radio-super přístup,udělali mi super cenu. Pokračuju dál s výměnou repro,zatím předek,měním to postupně...Tak sem si objednal repro-na druhý den reakce mailem,že repro mají,že doručí až domu(bydlím u Ol) ale že sem nevyplnil č.popisné,poslal jsem jim to co chtěli,ale od tý doby žádná reakce. Ani na mail,t.č.-věčně nedostupné,icq-věčně off-line.Jiný kontakt nemám,nevíte co s tím,neznáte někoho z nich...proč ani neodepíšou na mail-třeba,že zboží dorazí,ať počkám,nebo tak něco.....

o 06.03.2009, 19:31 | Midnite
rvesi: ach jo.. to je tak tezke nejdriv pouzit vyhledavani? ted se to tady resilo myslim v sekci VZKAZY.. Proste momentalne tam nikdo neni.. takze ti to nedojde
o 06.03.2009, 20:20 | koupi | Upraveno: 2009-03-06 20:20:33
nech to bejt a utíkej od nich pryč [ Link ]
vlastní zkušenost
o 06.03.2009, 20:31 | Radeggast
Týýýý jo... Ještě, že jsem si toho všiml, dával jsem si u nich zálusk na jedno autorádio... Sem myslel, že jsou seriózní...
o 06.03.2009, 20:38 | tazman
mno minulej tejden už měl aleš auto u kšeftu..ale obchod zavřenej..možn azas otevře kamenej až se oteplí;-)
o 06.03.2009, 20:41 | sprath
Netuším teda co se tam děje, ale na jejich obranu musím říct, že pokud jsem tam někdy něco objednával či jsem tam byl osobně tak mi vždy vyšli vstříc a byl jsem s nimi vždy maximálně spokojenej. Tak asi tak. Jinak si myslím, že toho krámu by byla škoda, kdyby definitivně skončil.
o 06.03.2009, 21:04 | Brda
jako sprath
o 06.03.2009, 22:30 | rvesi
samozřejmě,že by bylo škoda kdyby skončili,proto se snažím brát u nich,ale trochu solidnosti v podobě nějaký komunikace bych očekával. Byl jsem na prodejně osobně a měli tam napsáno -teď nevím přesně- v zimním období je prodejna uzavřena vše vyřizujeme přes e-shop Hificar.cz toď vše. Přeci co je natom napsat mailem ,,prosíme o strpení,Vašo objednávku vyřizujeme" nebo tak něco....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3106 sekund.