Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > typy subwooferů

o Navštíveno 2932x o
o 05.03.2009, 21:12 | Dexter
mám je malej dotaz. jde mi čistě teoreticky o to, jakej typ sw by měl hrát líp, nebo jakej má v čem výhodu. (při stejnech parametrech)

foto k příspěvku  od Dexter

o 05.03.2009, 21:13 | Dexter

foto k příspěvku  od Dexter

o 05.03.2009, 21:30 | TomasW | Upraveno: 2009-03-05 21:30:33
o 05.03.2009, 21:32 | Resuscit
Tak jedno je bandpass a druhý basreflex.A hrát líp nebude ani jeden,to je subjektivní a záleží na tobě co se ti líbí poslechově víc..Bandpass hraje užší pásmo basů než basreflex a víc duní a měly by z něj lézt daleko hustší basy než z basreflexu.
o 05.03.2009, 21:35 | Jujk0
Každopádne asi oba budú robiť buuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuu nakoľko ten spodný som mal a počul ho :)
o 05.03.2009, 21:38 | Resuscit
TomasW - taak tohle je slušnej link)))děláš to jak?:-D
o 05.03.2009, 22:03 | Collin
tomas: dobré...:))
Je to na tobě čemu by jsi dal přednost. Za mě je nejlepší uzavřenka.
o 05.03.2009, 22:20 | TomasW
jj je to milé :-) když najedeš na link tak se ti ukáže adresa kterou musíš napsat a za /?q=napíšeš co chceš hledat
o 05.03.2009, 22:31 | Midnite
hustyyyyy
o 05.03.2009, 23:04 | Majk-fox
Panebože lidi. Tohle je degradace a sprostá urážka kvalitních opravdu hifi komponentů. Nedávejte porát na ten ukrutnej design. Buďto chceš hrát, kvalitně hrát. Nebo mít v autě barevnou Čínskou tržnici. Jasný proněkoho líbivý to pičoplexy, barevný diody a hlavně, aby to blikalo do rytmu hudby. Ale to je asi všechno, kloudnej bas z toho nejde, boxy dělaný z 16mm DTD uvnitř skorožvejkačkou nabastlený zvonkový drátky.

To jsem trochu odbočil. Prostě bandpass i bassreflex uměj zahrát pěkný rychlý a hutný basy. Proč ne firma který jde o kvalitu a ne o kvantitu, která pečlivě odsimuluje box, zvolý kvalitní šasy, poctivou MDF ozvučnici a za předpokladu , že to nakrmíš stejně kvalitním zesíkem tak jak má být nakrmeno. Tak zahraje krásně a přesně i bandpass.
o 05.03.2009, 23:19 | Dexter
proto sem psal čistě teoreticky, zrovna tyhle 2 kusy byly vhodný jako příklad na mojí otázku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3496 sekund.