Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada kompa

o Navštíveno 2948x o
o 04.03.2009, 15:53 | martinr19
Potreboval bych poradit.Planuju koupi novych komp do prednich dveri a zatim vaham mezi temito [ Link ] [ Link ] .A tak jsem se chtel optat jestli tyhle kompa uz nekdo zvas slysel a ktery vybrat.A jeste jedna prosba.Ty kompa pujdou provizorne na radio (Pioneer DEH-5900) a cca do mesice az dvou pribude zesilovac.Tak ze by me zajimalo jak je to s tema Powerbassama kdyz maj impedanci 3Ohmy?Daji se vubec na to radio pripojit?

o 04.03.2009, 16:58 | koren
rainbow jsou OK, ale radsi bych se poohlidnul tady po bazaru - najdou se tu repra o dve tridy lepsi v podobne, ne-li stejne cenove relaci. viz treba ty moje:-/
o 04.03.2009, 18:33 | martinr19
Jo na ty tvoje uz jsem taky koukal.Akorat ze ja bych se chtel vejit s cenou do 3000kc.A navic bych chtel nejaky ktery by sli provizorne na ty cca dva mesice nez nasetrim na zesik na radio.A obavam se ze ty tvoje na samotne radio asi moc nepujdou.
o 04.03.2009, 19:44 | koren
od citlivosti cca 91 a lepsi neni na radio problem;-)
3ohm bych na radio nepovesil,ale muze to byt jen nejaka fama - viz ty SS. taky se na netu hojne vyskytuje ze maji 3ohm a pritom 4 jak vysity...

btw zitra budou ty moje jeste za lepsi cenu:-/
o 04.03.2009, 19:58 | CarMedia.cz
Pokud to bude dočasně, tak ty PB můžeš dát na rádio.. Jinak dočasně na rádio můžu vřele doporučit Kicx GFQ 6.2 [ Link ] . Oproti PB apod mají na vyhybce možnost nastavení útlumu/zvýraznění výškových reproduktorů. Pokud by jsi měl zájem, máme skladem, mohli bychom ihned odeslat..
o 04.03.2009, 20:11 | Kicker18
urco bych volil Rainbow...
o 04.03.2009, 21:16 | jenicek007
Ja mam dva pary Rainbow a velika spokojenost
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.375 sekund.