Navštíveno 2988x

Dnes jsem zapojil novy kousek co jsem si vcera privezl a k memu velkemu zklamani zadny extra zlepseni oproti byvalemu starickemu Pio 3500MP nenastalo.
Zvuku chybi razance a treba ani regulace SW zda se nefunguje. Moc casu na "hrani" jsem zatim nemel pac jsem mel dalsi povinosti ale driv nez s tim tady zacnu otravovat chtel bych si znova projit nastaveni ale s CZ manualem, nasla by se nejaka dobra duse a poskytla ho? Popripadne nekdo ze Zlina, UH a okoli kdo by poradila ci to okoukla? Zadaco by to v dnesni dobe samo nebylo :-(
Diky
mohl bych taky poprosit do mailu? Dikes. ales.lefner@seznam.cz
Kdyztak s radiem muzu poradit co vim, pokud prijedes do Slavkova u Brna
Tak diky moc!
Uz ho mam vytiskly a dnes to cely projdu.
2Djturtle: Urcite par tvych rad vyuziju alespon mailovou podobou.

02.03.2009, 10:09 |
clown hlavne zacni resetem :o)
No vidis, s tim resetem jsem cumel jak puk a resetoval jsem to az dnes. Neco malo jsem ponastavoval a uz to hraje docela dobre a bez zkresleni. Je to sice uplne jiny styl jako Pioneer ale libi se mi.
Jeste musim prijit na to proc mi jde tak napy.cu radijo, mam kombika a antenu pres celou strechu a presto signal za jizdy strasne kolisa a s nim i kvalita prehravani..... :-(
Vim ze CD a FM nemuzu srovnavat, ale melo by to byt lepsi si myslim.
BATMAN: Muzes mi prosimte preposlat ten navod?Homer uz to asi necetl, tudiz nic nedoslo... Treba najdu jeste neco, co nevim. Dikec.

03.03.2009, 08:46 |
clown mas napajenou antenu ? resp. predzesilovac anteny ??
2 Djturtle: uz to tam mas, nebyl sem tu:-)
homer01, jestli se jedná o Alpine 9812R, můžu poprosit také o český návod? Když tak na mail:pavlik.miro@iol.cz
Díky moc....:-))