Navštíveno 2945x

potřebuju trochu nasměrovat
po dvou clarionech bych rád Alpine
-podmínky-
aby uměla aktiv
time correction
vstup cinch
stála co nejmín
koukám spíš po starších modelech -ale nechám si poradit
zbytek sestavy phase linear audiophile six (kompa předek
helix P 10 (woofer )
denon DCA 3400 na vejšky
xetec xircuit 240.2 (tady se rozhoduju jestli na středy nebo v můstku na woofer) a podle toho ještě řeším zesík bud na tu P 10 -ku ,nebo pro středy
to samé co u rádia hledám něco staršího za rozumnou cenu s dobrým ukontrováním membrány a zvukem takovým aby v kombinaci s alpine nelazl moc ostrej zvuk
dík za jakýkoli nápady nebo nabídky kdo co prodává nebo kde se co prodává (ebay.de)
stary /// chodi vetsinou za ceny novych modelu ani se nedivim jinak /// je o dost ostrejsi nez clarion zbyvaji ti na vyber tyhle modely 9813,9815.9835 a nebo 7998
ty první tři alpine chděj cca za kolik ?
musím letět
juknu ráno co kdo poradil - díky moc za názory
V bazaru máš 9887 za 6800kč.
jo ta tam je jsem zapomel podle me je to takova povedena kopie od mekosonicu i na posrany sestave origo octava byl slyset ten markantni rozdil zvukovy pro me je 9887 šrot a taky se podivej kolik se jich prodava pouzitych rekl bych az az.To je divny proc se teda neprodavaji jety 7998 nebo 9835?????neni /// jako ///

19.02.2009, 02:20 |
koren mozna jeste 7878 umi,ale nejsem si jist

19.02.2009, 09:58 |
Midi34 | Upraveno: 2009-02-19 09:59:24
Díky poohlídnu se po nich .
a zes nějakej někoho napadá
Koukni na tohoto krasavce:
[ Link ] Jinak k té 9887. Pokud je to takový shit, tak by bylo dobré říci to i těm co jí používají na soutěžích, např. EMMA. Aby to také věděli :-D
2 hifim@ni@k - naka by jsi předpokládám navrhoval na středy ?
je pěknej ale cena , no uvidíme
slyšel jsi ho?
Jj. Ale neslyšel jsem ho. Ale někdo určitě poreferuje.
Pak je tu v bazaru ještě pár Denonů.
denon mám na vejšky ,na středy bych přecijenom rád něco ostřejšího
Nebo na sub, válí se tu asi 3ks:
[ Link ]