Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jakej aktivní subwoofer

o Navštíveno 3042x o
o 09.02.2009, 15:36 | maiky46
zdravim, chtěl bych si dát nějakej aktivní subwoofer na zadní sedačky z felici na prostředek, jakej by ste doporučili, něco levnýho, nemusí bejt ani tak vykony, něco jako fli trap sem uvažoval ten je esteticky mazec,ale jak hraje nevim, ale určitě bude takovech subwoofrů vic...doporučíte něco, at vim po čem se mam koukat nejspiš bychkoupil něco staršího pak

o 09.02.2009, 16:23 | hifim@ni@k
o 09.02.2009, 16:32 | Frenkie
maiky46 a co tento seticek misto aktivu
subik [ Link ] + zesik [ Link ] a kabelovej set 10qmm a 1m dvoulinky2x4qmm k tomu zadara :)
popr. aktivni doporucim tuto klasiku [ Link ] , [ Link ] a [ Link ]
o 09.02.2009, 18:40 | CarMedia.cz
cca před 14 dny jsem instaloval Fli Trap 10 Active [ Link ] a můžu říct, že mě docela překvapil..
Instalační sadu k němu kupovat ani nemusíš, protože je přiložena v ceně!!
Kdyby jsi měl zájem, máme skladem, mohli bychom ihned odeslat..
o 09.02.2009, 19:54 | maiky46
ještě uvažuju toto se zesíkem, myslíte že to něco zahraje:

[ Link ]
o 09.02.2009, 19:55 | bubakk
taky po necem takovym pokukuju ale chci to dat pod sedadlo a zvazuji BOSCHMANN B-98XP.nemate s nim nekdo nejakou zkusenost
[ Link ]
o 09.02.2009, 21:41 | Mááša
Boschmann NEBRAT... je to spíš o designu než o kvalitě, měl jsem AXZ-W10TPO a nic extra, ten výkon co píšou to nemělo ani z poloviny a zvuk radši nekomentuju..... stejně tak koaxiály, na oko hezký, ale zvukově hodně pozadu.... co se týče zesilovače, tak ten na tom o moc líp nebude..

dle mého názoru značka spíš na oko než na poslech..... z vlastní zkušenosti...:)
o 09.02.2009, 21:49 | maiky46
oki dík moc, já sem právě koukal že vhledově vypadá jako basák za 10 tisíc :)
o 09.02.2009, 22:02 | hifim@ni@k
A musí to být zrovna aktiv? Výhody v tom moc nevidím.
o 09.02.2009, 22:26 | maiky46
no kdyby to nebyl aktiv tak rovnou můžu vyměnit magnaty a dat tam dva jiný 30tky .
o 09.05.2009, 12:19 | jakubb
Ja mám s Boschmann výborné zkušenosti, nechapu proč tady všichni pomlouvají všechno, většinou je to o špatném zapojení a pak lidi nadávají, že to nefunguje, nebo tak.
o 09.05.2009, 12:33 | party_boy
jakubb > Hele vo co ti jde? To sis dal do vyhledávání "boschmann" a rozhodl ses, že nás budeš přesvědčovat o něčem jiném? Já si myslim, že na tom něco bude. Pochybuju, že ty lidi tuto značku pomlouvají jen tak. Jestli ti to stačí, tak prosim, ale nepomlouvej nás tu, že neumíme něco zapojit.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3152 sekund.