Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zostava do 20000Sk

o Navštíveno 3239x o
o 24.07.2008, 18:47 | cinto
kamarat ma poprosil či by som mu nenavrhol a následne namontoval nejakú zostavu do 3-dveroveho Hyundaia cena je okolo 20000Sk +/-2000Sk myslené je tým kompletná montáž aj z tlmením a kabelážov(čo znamená minus 2500 až 3000Sk z rozpočtu ;-) ), preto by som sa chcel poradiť o zvišku t.j. radio, repraky, zosilnovač a subwoofer zatial som premýšlal nad variantov 4.1 zostavi s použitím zosilnovača iba pre subwoofer, ale mohla by býť aj 2.1 zostava z premostením 4-kanalom, počuva prevažne všetko ale preferuje prezentnejšie vokali a basi a vedšinou ide MP3 nahravky...
- takže ku zostave:
-- radio malo by mať USB [ Link ]
alebo [ Link ]
-- repraky 2-krat [ Link ]
alebo 1-krat [ Link ]
-- zosilnovač a subwoofer [ Link ]
alebo [ Link ]
- takže som zvedaví na vaše názory a pripomienky ku zostave...
p.s. ako subwoofer by bolo bolo dobre niečo už v bedni lebo nemám dobré skusenosti z univerzalnimi bednami a vyrobiť si vlastnú by bol problem zohnať MDF-ku...
- a aby som nezabudol skuste davať linky na slovenské obchody pls...

o 24.07.2008, 22:51 | db-marek
radio skor pioneer, daj racej jedni lepsie repra a iba do predu podla mna morel tempo 6, alebo hertz HSK, stacil by aj jeden 4kanalcize 2kanaly na predok a dve na basak
o 26.07.2008, 09:49 | cinto
db-marek: no keby som tal dal morel tempo 6 a ktomu ešte nejaký ekvivalentný 4-kanalový zosilnovač tak by som asik prešvihol rozpočet a HSK su dobre repraky teraz aj v akcii v Hifole ale tie si tieš zaslužia slušné krmenie skôr som premýšlal nad ESK...
- a tie Focal 165 A1 má ich niekto ako hraju myslim že aj čisto iba na radii by mali pekne zahrať...
o 26.07.2008, 09:55 | michalm
tempo zahra slusne aj bez zosiku ...
o 26.07.2008, 10:08 | jute
Presne, ako napísal michalm !
o 26.07.2008, 11:19 | cinto
michalm: neviem vedšinou čo som čítal na forach tak písali že si zaslužia zosik aby hrali efektívne...a iba tak medzi rečou na fore tuningklub som pod nickom Cesmo ;-))
o 26.07.2008, 11:22 | db-marek
si myslim ze keby si tal tempa, Z4200(najskor) a basak DLD ZT12 a radio nejake jazdene, naskor alpinku alebo pio.............ked to poriadne urobis, tak urcite to pekne zahraje aj zatlaci.........a este k tym vokalom aj focalom:) focal ma ostre vysky a ked mu potom odrezu hlavu jak budu vrieskat:) tak si bude trhat vlasy
o 26.07.2008, 15:33 | cinto
db-marek: ale ja sa musim zmestiť do 20000Sk zo všetkým a ked vysolím 11000SK za zosik a repraky mi zostane 9000Sk čo je dosť málo na nejký subwoofer v bedni cca. za 5000Sk a ešte ktomu radio za 5000Sk a tím som už prešvihol rozpočet a to tam nieje kabelaž a tlmenie na ktoré musí byt adekvátne kvalitné...
- keby som nebol omedzený rozpočtom tak ani neváham preto pls píšte taká navrhy pri ktorých sa zmestim do financii dakujem...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3374 sekund.