Navštíveno 1985x

Má už někdo nějaké opravdu praktické zkušenosti z PXE-H650 ??
Velmi by mě zajímalo, zda jsou propagované (CAR&HIFI 1/2008) výsledky opravdu tak dobré. A druhá věc, lze tento "procesor" použít za starší PXA-H701 stejného výrobce? při ponechání ovládání ze 701 ??
Ještě bych dodal, ža ta výsledná křivka která je CAR-HIFI je neuvěřitelně dokonalá a hlavně ta, mě vedla k tomuto dotazu.

11.02.2008, 11:43 |
mendo ma www.go4sound.sk testovali impirit je tam zmieneny aj procak ale vatsinou je to testovane cez 9887+kalibr.sadu. clanok bol uverejneny aj v AT mag.
skus si to precitat
Tak jsem si to přečetl. Ty superlativy mě trochu děsí. To by taky mohlo být po soutěžení. Kdo bude chtít tak si koupí takovou supr mašinku a nemusí nic umět a bude král. Hm. to je nějaké divné.
je (opticky) pekne mat rovnu RTA krivku
ale netreba zabudat napr na jemne detaily, dynamiku, priestor, to tiez potesi (akusticky)

11.02.2008, 20:06 |
mendo impirit cez 9887 budem testovat na elate v biampe a zaujimal by ma rozdiel vs. nieco kvalitnejsie napr.cla 9255,dex a pod-este mi to chyba len zohna na testt:)
jakmile mi dorazí repro budu hodávat do aktivního trojpásma +SW.
Zatím se prokousávám manuálem.
[ Link ] 650 je hlavne na seriové rádia preto zabudni na A.inet a optiku
raksop: je to tak, a to jsem právě včera taky zjistil. Pak je ještě PXA-H100, ale ta taky jde jen k HU nové řady ALPINE. takže asi zůstanu zatím u své 701-ky.
a na 9855 to připojit půjde?
texmur0: pokud jsem to dobře pochopil tak ano, ale bere si to výstup z iso konektoru pro repro výstupy. A to mě přijde poněkud divné. Ale raděj si to ověř. Moje představa byla taky přes optiku, ale prej eeeéé.
signal berie bud nizkourovnovy z cinchov alebo priamo z vykonovych vystupov, 650 je navrhnuta na rozsirenie predovsetkym oem autoradii
no, 701ka bude mit asi porad navrch.
PHX650 mám už doma a budu jí dávat tak do měsíce do 2. auta na OEM rádio. má jak vysoko tak nízkoúrovňový (cinch) vstup.
Ale můj dotaz byl na PXA H100 která má komunikovat přes AINET a nevím jak se to bude zapojovat např k mé stávající 9855.

12.02.2008, 23:54 |
Ivouš Tome, k tomu to nefunguje, to funguje jen s vybranými modely řady 2008... 9886,9884 tuším...sběrnice Ai-net jako taková s tím nesouvisí, musí tam byt HW podpora.
dík Ivo. už jsem přemýšlel jak to narvat i do Bonda :-). A co to rádio s imprintem (9887) Vyměnil bys ho za 9855?

13.02.2008, 00:47 |
Ivouš
Ivouš: Tak jsem si to pečlivě přečetl, a v podstatě je to ve výsledku shoda s testem, který dělali na Slovensku. Je to od ALPINE asi hodně dobrý tah. No, ale dotaz bych měl. Jak bude měření probíhat při vícekanálovém (7 a víc) aktivním zapojení. Je to tak, že si to dokáže vyhledat a rozlišit i za těchto okolností aktivní kanály a jejich umístnění. Tedy že se na počítači zobrazí ikony např. šesti kanálů (reproduktorů) vpředu a jeden (SW) v zadu?
Ivouši, moc pěkná recenze :-)
to IVOUŠ: měl jsem na mysli toto(PXA-H100) jestli půjde připojit na 9855 ne to tvoje KTX-100EQ co jsi testoval ve svém článku

Podle mojich informací to nebude možné.

13.02.2008, 19:38 |
Ivouš Tome ja taky...