Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ovladani na volantu - xsara1

o Navštíveno 1321x o
o 10.02.2008, 20:56 | xraverx
potreboval bych nejakou redukci pro xsaru1 a radio clarion, pripadne poradit ktere radio bude s ovladanim na volantu fungovat. Clariona uz mam dlouho tak bych ho i vymenil :-) Dikec

o 10.02.2008, 21:11 | Mááša
jestli sháníš redukci, tak koukni sem [ Link ]
o 10.02.2008, 21:40 | xraverx
Dik za odkaz, ale... tam jsou jen pro Xsaru 2 - radio puvodni radio Multiplex, a tam je to resen pry jinak...
o 10.02.2008, 21:44 | doronel
Napiš mi přesně jaký auto (typ, rok výroby) a jaké rádio to je a já se podívám. Je mnoho výrobců a většinou se něco najde.

info@doronel.cz
o 10.02.2008, 21:58 | xraverx
harry mas mail
o 13.02.2008, 16:22 | SilverGhost
Na jedničku Xsaru se prakticky nic nedělá, i když jsou světlé vyjímky a dá se občas u někoho něco objevit. Stualarm ale nemá nic.
Já tam dal rádio Becker se kterým to nikdo nedělá, ale teď mi vysvitla naděje, jeden zručný člověk se pokusí mi to zprovoznit a snad to bude fungovat.
o 13.02.2008, 17:14 | doronel
Na Beckera dělá něco DIETZ.
Jinak, pokud něco takového sháníte, tak je potřeba uvést přesný typ auta i s rokem výroby a přesný typ rádia.

Na Xsaru 1 a Clarion už je to těžší - zatím jsem našel jen CAN Bus adaptér, ale nevím, zda to komunikuje s uvedeným rádiem.
o 13.02.2008, 22:34 | SilverGhost
Ano, Dietz něco dělá, ale bohužel se mi nepodařilo s nimi to pořádně dotáhnout do konce, nebyly schopni mi řict, jestli to opravdu bude fungovat a přes co to vlastně jede. Takže teď jedu cestou vlastní tvorby resp. úpravy jiného.
Přes Can Bus to nejede, stará xsara má ovládání přes tři nebo čtyři dráty, can bus byl až u novějších, tj Xsara II a myslím že i ten přechodnej model se starou maskou, ale už s BSI.
o 13.02.2008, 22:49 | xraverx
A varianta - vymenit autoradio a Clariona se zbavit? Jake radio, aby to fungovalo :-)
o 14.02.2008, 16:46 | doronel
Problém není ani tak s rádiem, jako s autem :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3452 sekund.