Navštíveno 1830x

Tak nějak přemýšlím co s kufrem...dveře jsou jasný, tam jsou nežádoucí vibrace a sikadamp nebo dynamat extreme jsou jasná volba, ale jak je to s kufrem? Tam krome vybrací jde i o hluk...je na to něco jinýho nebo to splní i tenhle účel? A myslím že tam už se nemusí tolik dívat na kvalitu a šáhnout po něčem levnějším než třeba dynamat extreme...? dík za rady!
Každopádně kufr doporučuji vytlumit už k vůli těm rezonancím. O něco malinko by se měl vylepšit i projev wooferu. A použít? Asi dyn. original. Já tam sice teď zrovna mám bitumen. pláty od sinus live , ale v létě je nahradí právě ten dynamat.
já ten original viděl a nedokážu říct, jestli byl správně nalepenej, ale na dost místech se to v tom kufru odlepovalo a nebyl žádnej problém to odlepit celý...je to jen kus asfaltu se značkovým potiskem, dost mě to zklamalo za tolik peněz.
nebal bych se ani tecsoundu, 4mm s alu
firma, co vyrabi tecsound, vyrabi i ruzne sendvicove materialy - napr. tecsound 2mm a na tom cca 1 cm vysoka plst, pripadne tac mat na odhlucneni, ale financne uz je to samozrejme vice penez:
[ Link ]
nebude se ten tecsound po čase odlepovat?
na tac mat jsem se taky díval, ale chtěl bych to vidět naživo, navíc píšou, že je stejně potřeba pod to hodit prvně extreme...a co tam dát sikadamp a na to nalepit ten samolepící molitan od sinus live? K tomu se zatím přikláním nejvíc..
Odlepit poctivě a správně nalepený DYNAMAT je téměř nemožné! To někdo asi odfláknul. Např. neodmastil povrch, nebo si nepomohl teplem.
i tak mě ten materiál moc nepřesvědčil...za ty peníze..

12.02.2008, 19:52 |
ivls já jsem v minulém autě tlumil dynymatem extreme a maximalní spokojenost
s odlepením , jak píše Pave02 - drží moc dobře

však jsem psal, buď na podlahu kufru nalepit sikadamp, popř. dynamat extreme a na to samolepící pěnu od sinus live...jde mi i o hluk než jen o vibrace...dynamat extreme je v pohodě, ale dynamat original mě vůbec kvalitou nepřesvědčil..