Navštíveno 3645x

Chci odhlučnit dveře na škoda octavia jelikož mě při zesílení vše rezonuje.Co byste doporučili aby to nestálo zybtečně moc ale aby to fungovalo?
Taky jsem řešil s ohledem na cenu a koupil jsem od Jdoiza 2x1m Tescosound.. cca 1000kč a jsem spokojený :-) Taky jsem tlumil Octavii a v pohodě vyšlo na obě přední dveře

Sikadamp - jinak jak odhlucnit dvere octavie koukni na tento
[ Link ] jo a kdybys koukl do archivu resilo se mooockrat
známý tlumil oktu a jasně mi řekl ze Tescosound určo ee :)
no je samozřejmě dražší a kvalitnější tlumení, používám audiocomp a budu kupovat i tescound, slyšel jsem, že z al folií neni zase tak nejhorší, no je to otázka peněz a názorů :o)
tescound je lacni, ale pocul som aj o niecom, ze je to podobne ako sikadam, vyrobca je ten isty len ze sa to pouziva na stavby a je to o dost lacnejsie

19.01.2008, 20:17 |
IvanP ee :) sikadamp a tescound su uplne ine materialy s uplne inymi vlastnostami sika je iný level

19.01.2008, 20:21 |
mendo dB... to si tresol asi skor tak dynamat-u extrem sa podoba sika.

19.01.2008, 20:23 |
ivls tohle je dobrá volba poměr cena - výkon
[ Link ] díry v plechu u okty1 jsou velký, tak bych doporučil zadělat - třeba plechem a přelepit tlumením
2ivls: nepíšou tloušťku a ta je důležitá řekl bych....
2 DbAlesh: tloustka moc dulezita neni - dynamat extreme ma tusim 1,6 mm, a presto si troufam tvrdit, ze ma lepsi vlastnosti nez 4 mm tecsound...

20.01.2008, 09:18 |
mendo ked som mal vytlmene dvere tescoundom bolo to dost o nicom-pridalo to len na vahe. o inom to bolo ked som dal sikadamp. lahsi,tensi ale zato ovela pevnejsi

20.01.2008, 11:07 |
Ricci Po vymene Tecsoundu za sikadamp na mojej octe sa rapidne zmenil zvuk stredobasov, bassy vyrazne spevneli a skonkretneli, neporovnatelny rozdiel, urcite tomu pomohlo aj spevnenie vonkajsich plechov 5kg Brax pasty :-)
Ricci: Tys naplacal braxx na venkovní plech a na vnitřní sikadamp? Je velkej rozdíl, když vynechám braxx a použiju sika i tam?
cokapid: Kdyby si chtěl, jeden plát (zbytek) Tecsoundu 2mm s Al fólií se mi válí doma. Má to cca 1 m2. Cena 400Kč.

21.01.2008, 15:54 |
Ricci Kamil306, presne tak ,ako pises, no Brax je podla mna lepsi uz len preto, ze je tvrdy ako kamen a mam vrstvu hrubu 4-5mm :-)