Navštíveno 1478x

Je to moje prvni prace s laminem...nejsem uplne spokojenej ma to muchy,ale chci se podelit o svoji 14 denni praci

mě se to líbí... když ti to nebude bránit ve výhledu tak paráda... jen bych asi ještě stříknul ty špuntíky co to držej

10.03.2007, 16:38 |
Pagoš mínus bod za každou za výhled, s tim počítej, ale jestli neschceš soutěžit, tak bych to neřešil :-) Jinak pěkný.
Mno soutezit zatim neplanuju...ale tam je minusovej bod kdyz neco zasahuje do okna?
Jinak jsu rad,ze se libi:)V realu jsou tam,ale bohuzel chyby...:(

10.03.2007, 16:46 |
Pagoš Podle fotky těžko soudit, ale vypadá to, že to do výhledu zasahuje. Přečti si pravidla a budeš moudřejší.
Náhodou to máš pěkný, a DT-284 vypadaj taky dobře :o)
Jj DT za tu cenu se mi zatim taky libi zvukove i designove...jen mi prijdou na nektere nahravkach vic agresivni...kamos je u me poslouchal a zdalo se mu,ze zanedbavaji tim agresivnejsim projevem detaily.nevim jestli je to nahravkama nebo vyhybkou(obyc od magnat bull power...)...bohuzel nemam ani nejak moc dobry usi...tak uvidim jestli to budu nejak resit treba casem aktivem jestli se to zmeni....

11.03.2007, 11:05 |
ivls gratulace pane
jsi borec, že si se do toho pustl
na fotce moc pěkný, stavím se někdy omrknout na živo :o)
Dik Ivane...a ty jsi na tom jak?Musime pokecat aspon na icq
2 xxfavo: jde hodne i o smerovani tech vysek, ne vzdy je to naprimo do ucha idealni...