Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaké rádio pro originální ovládání Renault Trafic 2006

o Navštíveno 1456x o
o 22.02.2007, 12:05 | hotdog
je tam originální ovládání pod volantem které chceme zachovat a aby to ovládalo nové rádio. nyní je tam originál Philips s externím LCD. Ještě je potřebujeme aby byl vzadu AUX pro budoucí připojení DVD a pod. díky moc

o 22.02.2007, 12:05 | hotdog
můžu dodat i foto rádia, kabelu
o 22.02.2007, 13:48 | LadaN
U Alpine již tuto redukci mají :-)))

[ Link ]
o 22.02.2007, 13:49 | LadaN
A navíc Alpine je rádio, které hraje....
o 22.02.2007, 14:00 | Yiacek
budes si muset koupit redukci podle toho jake radio vyberes. koukni na www.stualarm.cz tam ty redukce maji od www.connects2.com. ta redukce ti pak prevadi signal z Can Bus auta do radia. ja mam treba univerzal prevodnik ktery to prevadi na infra a chova se to jako dalkove ovladani a hlavne je skoro pro vsechny vyrobce
o 22.02.2007, 18:27 | doronel
Yiacek - Jak to funguje? Nahrávají se tam povely z normálního DO?
Mám 5ku BMW a Eclipse moniciver a na to se bohužel žádná jiná redukce neprodává (nebo jsem žádnou nenašel). Proto jsem uvažoval o tomto řešení, ale zatím s tím neměl nikdo zkučenosti.
o 22.02.2007, 21:20 | Yiacek
harry: no jsou tam ty povely prednastavene, jen nastavis znacku radia ale myslim ze eclipse tam bohuzel nebude, spis jsou tam masovejsi znacky jako alpine pioneer clarion.....pak jen vyvedes infra cidlo aby bylo v dosahu snimace radia
o 22.02.2007, 21:20 | Yiacek
harry: no jsou tam ty povely prednastavene, jen nastavis znacku radia ale myslim ze eclipse tam bohuzel nebude, spis jsou tam masovejsi znacky jako alpine pioneer clarion.....pak jen vyvedes infra cidlo aby bylo v dosahu snimace radia

[ Link ]
o 22.02.2007, 22:06 | hotdog
na to jsem koukal. pochopil jsem to dobře že se musí sehnat proti kus tomu konektoru co je v autě, napíchat piny a pak se jen nastaví co mám za rádio a fachčí to??
o 23.02.2007, 07:39 | Yiacek
uz nemusis shanet nic, spravny konektor mas u te redukce, jen ji musis objednat pro sve auto
o 23.02.2007, 07:41 | Yiacek
funguje to bezproblemove, dokonce mam infra cidlo pod autoradiem v supliku a signal se do radia dostane a je dobre ze muzes kdykoliv zmenit radio a redukce se jen prenastavi
o 23.02.2007, 14:27 | Shr3k
Tady ty programovatelné interfejsy nepotřebují žádné infra. [ Link ] mám jeden v autě (Mazda3 a Alpine) a funguje perfektně.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3255 sekund.