Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > MDS

o Navštíveno 904x o
o 20.02.2007, 18:02 | dddd
Mám problém možná to sem nepatří,ale koupil jsem repra MDS ZR15 2x4 ohm a mě hrály v pohodě,hrál jsem je sice asi jenom cca2 hodiny na Colossusu, jenže jsem asi zprasil zapojení a hrál jsem na 8Ohmu , místo na 2 ohmy, to je asi cca jen 400-500watt rms na repro, potom jsem prodal jeden a tomu se hned odlepil druhý středící kroužek a za čas jsem prodal tomu samému člověku i ten druhý a prej udělal po asi 3 minutách to samé,při kontrole kupcem mi bylo sděleno,že vypadá lepenej ten vlnovec, když jsem je kupoval já tak jsem na nic takového upozorněn nebyl,a ted nevím co mám dělat, jestli jde ten středící kroužek nejak kvalitně slepit a nebo jestli jsou repra v háji?
děkuji

o 21.02.2007, 23:09 | erix7 (K)
ano de. skus napsat "car audio" treba, ale ma dost parce a jeste jezdi s RC.
o 22.02.2007, 15:09 | dddd
děkuji
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3765 sekund.