Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapojení zesáků

o Navštíveno 939x o
o 20.02.2007, 14:55 | nes
čau. potřeboval bych porait jak zapojit zesáky.. mám jeden čtyřkanál Magnat Rock 6000 a jeden dvoukanál MacAudio Z2100.K tomu autoradio Sony CDX-GT700D má dva páry výstupů a jeden pár výstup na subwoofer... ted si nejsem jistý jestli to mam udelat takhle: radio -- čtyřkanál --dvoukanál anebo rádio -- čtyřkanál --rádio dvoukanál .. no nevim jestli jsem to popsal tak aby ste to pochopily ale myslim ze jo. ja bych potreboval treba nejake schema anebo neco takoveho popripade nejake foto.. predem dík..

o 20.02.2007, 15:11 | cendler
no pokud máš 3 RCA výstupy tak předpokládám že budeš mít na 4kanálu všechny repra a na 2kanálu subwoofer, pak bych zapojil jak to má být tudíž, na 4kanál výstupy na předek a zadek a na 2 kanál výstup na woofer
o 20.02.2007, 15:16 | nes
no ja jsem idiot.. díky. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3099 sekund.