Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DAB Tuner Pioneer

o Navštíveno 1010x o
o 19.02.2007, 16:20 | Cormi
Ahoj chlapi, prosim vás, mohl by mi někdo osvětlit jak je na tom DAB v ČR? Zkratka vim co znamená, ale jaká je praxe? Jet v autě a poslouchat FM stanice je o ničem... Proto uvažuju o DAB tuneru. Pioneer GEX-P700DAB je dost drahá hračka, pořád čekam kdy přijdou s nějakým cenově dostupnějším nástupcem, ale nic se neděje... Jakej má přínos pro mě bude mít DAB v ČR? Můžu si vybrat z kompletní nabídky celosvětových stanic (jen hudba - žádné reklamy, zprávy) nebo je tam omezení, když jsem v ČR? Platí se nějaké poplatky? Díky moc za každé info...

o 19.02.2007, 16:28 | Tuner#2 | Upraveno: 2007-02-19 16:28:38
Asi takhle: [ Link ]

o 19.02.2007, 16:32 | Cormi
Aha, takže se to za ty léta vůbec nerozjelo... :-(

Zase jedna z věcí, kterou můžou využívat jenom rozmazlený Amíci... :-)
o 19.02.2007, 16:36 | Cormi
Tak si koupim aspoň iPod adaptér CD-IB100 II a je to. Sem přemýšlel, že když budu mít rozdělaný auto, že by se nainstaloval i DAB, ale když je to takhle, tak to nemá vůbec cenu...

Kéž by za pár let byla možnost poslouchat v autě mezinárodní stanice bez reklam a keců, jako si může člověk vybrat přes net...
o 19.02.2007, 16:37 | clown
Cormi .. to je otazka casu .. reklamy ty radia zivej ... my jsme na tom jeste dobre .. jsou staty, kde je hur :o)
o 19.02.2007, 16:41 | Tuner#2
Cormi: rádia bez reklam a ještě ke všemu žánrová jsou placená a volně vysílat nikdy nebudou, viz. třeba Extra music na satelitu. Předpoklad v DAB jsou stejně regionální a "státní" rádia, takže se proti analogu změní snad jen kvalita zvuku a možnost příjmu na jedné frekvenci stejnou stanici po celé ČR, ale je to je u nás utopie....
o 19.02.2007, 16:42 | Cormi
jj uvidíme co bude za pár let... ale těžko se tady DAB rozjede v takový míře, že si bude moct každej člověk vybrat ten svuj žánr...

Kdybych moh v autě poslouchat rádio co posloucham doma přes net, tak to by byl největší luxus... na sbírku placek bych moh okamžitě zapomenout :-)
o 19.02.2007, 16:43 | Cormi
Tuner: jj, jak jsem psal - když je to takhle tak pro mě DAB nemá význam ani do budoucna... snad bude jiná situace až se do auta dostane net...
o 19.02.2007, 16:45 | clown
Cormi ...
to uz muzes GPRS si nechaj libit 160km/h .. porid nejaky pc do auta .. a muzes :o))) za ty penize ...
o 19.02.2007, 16:46 | clown
jo a uz na to sci-fi nekoukej :o))
o 19.02.2007, 16:51 | Cormi
clown: pc do auta nechci, ani video... multimédia do mýho auta nepatří... právě sem narážel na to, kdyby vymysleli něco jako DAB, ale aby to využívalo net
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3235 sekund.