Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Máte AUDIOBAHN?

o Navštíveno 855x o
o 19.02.2007, 15:54 | Havala
Co říkáte značce audiobahn? viděl sem to hodně na amerických stránkách, taky v německu to celkem používají, ale tady u nás je to fakt bída. Ony ty SW vypadají fakt úžasně hlavně série IMMORTAL, je to fakt maso, ale nevim jak je to s kvalitou techto výrobků. Máte je vůbec někdo?:-) Hodil by se střeba do nějaké Custom skříně za plexi prdelí ven, že?
napište postřehy protže si myslím že by je tu mohl někdo nabídnout ale cena bude asi taky trošku vyšší. Tak se těším na ohlasy!!!

o 19.02.2007, 19:07 | m.j.
Mám zesík, kompa, ovály, nap kabely a nějaký pojistky a očka. Časem ještě přibude sub a zes, taky bych nejdradsi immortal nebo eternal. Audiobahn je spis na SPL ale mě se to libi jak to hraje. :o) Jinak rádia od audiobahnu nejsou nic moc, aspon co jsem tak četl na nejakejch US diskuzich.
Kdybys chtěl kabely 50qmm od Audiobahnu, mam na prodej za 300Kč/metr.
o 19.02.2007, 19:08 | Hara
Zeptej se haryho info@doronel.de
na skladě máme AW 1251 T - 400 W subwoofer Audiobahn
[ Link ]
o 20.02.2007, 08:42 | Route88
nemam :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3497 sekund.