Navštíveno 1209x

Prosím zhodnoťte mi rádio Panasonic CQ C 8403 N, z hlediska zařazení do hifi audiosestavy. Myslíte že je kvbalitní po hudební stránce? Já sám sem s tím zatím spokojený, ale vidím že hodně lidí kupuje JVC, Alpine atd.... Nechci z toho udělat Hi end sestavu ale chci kvalitní poslech díky za postřehy.
K tomu budu kupovat kompa powebasss evolution 16cm, v zadu ovály PB a zes. U-Dimension glow 7045. Subwoofer až pozdějc

15.02.2007, 10:03 |
clown hodne lidi tu nad kvalitou panasoniku place .. jak zvukove, tak vydrzi .. od Panaka klido TV .. , ale jinak asi dnes uz ne .. i ty MM do auta jsem odmit .. :o)
za tech 10 co za to das, bych asi hledal jinde ..

15.02.2007, 10:12 |
Havala | Upraveno: 2007-02-15 10:14:51
tos me moc nepotesil :-( no snad to moje nejaký rok vydrží. Teda zatim sem nikoho neslysel vylozene nadavat na panasoniky. Teda repra od nich asi ne. Aspon to radio ma slusnou vybavu...

15.02.2007, 10:18 |
clown rok jo ..
já panasonik nemůžu doporučit...problémy z mechanikou jako prase.3 co sem poslal do světa.přestalo po 2 měsících hrát audio cd na hrbech sis to neposlechl,ale mp3 jedou v pohodě
NO Panasonic v mém případě nebrat přesně s modelem co říkaš mám zkušenost... a je to jen blikatko nic více... zvukově strašny :o(
Panasoniců jsem nějakou řádku měl a nikdy žádnej problém ;o) !
Taky říkám Panasonic ne... Už nikdy víc, jsem rád že jsem se ho zbavil...
Mam zkusenosti jen s tim nejlevnejsim modelem bez mp3...a zvuk mi prisel strasne ostry..hlavne na vyskach...a jinak kamos si stezoval taky na skakani CD....takze aspon ten nejlevnejsi model bych nebral...nevim jak jsou na tom ty drazsi...
Mám tři roky starý cqn 5301 n a jsem spokojenej jak želva. Před čtrnácti dny jsem ho zkoušel nahradit novou pětkovou hračkou od panáče a hodně rychle jsem to nový radio vytahoval z auta. Radio i cd hrají jako by to mělo rýmu.Vrátil jsem tam teda starý a hraju si v poho. Novej panasonic nebrat.

15.02.2007, 22:48 |
Kamil měl jsem 8300 - zvukově mi to přišlo celkem fajn, ale postrádal jsem časovou korekci a je fakt, že z rádií co jsem měl v autě měl ten Panasonic fakt nejhorší mechaniku.
uvidím jak to bude hrát na těch powerbassech. Zatím tam mám tovární pajonýry a to asi neni bůhví co :-)

16.02.2007, 14:01 |
Mario panasonic opravdu ne, sahni po alpine, clarion,...
nech si poradit a neber to fakt.Já mám clarion 648...měl sem sony,jvc,panasonik,pioneer,a ten clarec je fakt pro mě nej.nemá přehnané výšky má dobré nastavení a hraje pořád bezvadně a nestalo se mě že bych si něco na díře neposlechl.
mám clarion a spokojenost,kámoš co je na panasonic ulítlej pořád mění modely a čeká (asi) kdy už vyroběj nějakej dobrej-ale zatím nic!!!! a to myslím vážně

17.02.2007, 06:24 |
Tygr Mám starší model CQ-DFX 972 sice jen chvilku, ale zatím si nemůžu stěžovat. Nejsem žádnej znalec, nemám možnost porovnat, ale myslím že ten zvuk nebude o tolik horší než u Alpine nebo Clairon. Pokud se pletu, tak se omlouvám...... A pokud má někdo špatné zkušenosti s modelem 972 zajímalo by mě to, rád se poučím.....

17.02.2007, 11:45 |
Mario Tygr: prave v tom to je, zkus porovnat treba s tim co rikas, Alpine... i hluchej pozna obrovsky rozdil...

17.02.2007, 17:05 |
Tygr Já právě asi patřím mezi ty huchý.....=o)
Momentálně mám v autě sériově montovaný repra, takže porovnávat kvalitu rádia stejně nemá smysl. Až budou přebývat zlaťáky, zainvestuju do repro, ale stejně ve svým okolí neznám nikoho kdo je blázen do autohifi, takže nemám možnost slyšet ostatní značky. A proto jsem odkázanej čerpat drahocený zkušenosti tady z fóra.....

17.02.2007, 17:13 |
Tygr A ještě otázečka.... Podle vás je i základní model Alpine (nebo Clairon atd..)
Lepší než vyšší třída Panasoniku??? To přece nemůže být pravda.... Koupil jsen tu 972 za necelý 3000,-
a asi těžko bych za tyto prachy sháněl novou nebo i starší Alpinu která má stejnou výbavu (hlavně výstupy). A to že ten Panasonik má o 1% horší zvuk, to stejně nepoznám když poslouchám Mp3......
Myslím si že to nebude tak strašné, mámv plánu jít naEMMU takže uvidíme jak to dopadne, mám tento model
[ Link ]
mám taky panasonic a jedinou výtku mám na mechaniku. přeskakuje at tam mám origo, pálený nebo mp3