Navštíveno 857x

14.02.2007, 14:34 |
jiras | Upraveno: 2007-02-14 14:35:47
Zdravím, jaký máte názor na tubu Magnat Thunderbull (výkon RMS: 300 W, citlivost: 95 dB, kmitočtový rozsah: 19 - 200 Hz) v kombinaci se zesíkem Carpower HPB 602 (počet kanálů: 2, výkon můstek RMS: 225 W, odstup signál/šum: 94 dB)?
Na www.prodej-autohifi.cz výjde cena celkem 4580, což si myslím je hodně slušný podle parametrů, bohužel nemám ani s jedním z těchto výrobků žádnou zkušenost. Nebo radši něco jinýho, ale za tak málo asi nic jinýho nebude? Poslouchám hip hop a disco.
muj nazor: Tube se radeji mocnym krokem vyhni...
2 jiras: dej radeji misto te tuby tento subwoofer :
[ Link ] a bude to hrat o dost lepe - cenovy rozdil minimalni a kvalitativne o dost lepsi a uslysis, ze budes moc spokojen! ;-)

14.02.2007, 19:13 |
jiras Goldies: Máš osobní zkušenost?
RyVeS-Milan: A jakej to má výkon nevíš? Právě mi připadne divný že u toho není RMS výkon. A zesilovač by mohl zůstat? Takže tu tubu nebrat jo? I když parametrama je super.
jiras: Nastesti ja osobne nemam ale slysel sem tubu a bednu o stejnych (hodne podobnych) vykonovych parametrech a je to znat.
Nebo jeste jinak, proc nikdo na Emme ani na DB dragu nema tubu?? :-)

14.02.2007, 19:32 |
jiras Goldies: Jasně no, taky nemám tuby v oblibě :) Nad touhle sem přemejšlel jen kůli ceně a kůli tomu že mi připada tuba míň zranitelná, ale asi teda dám radši box. Jinak pořádnou muziku mám v plánu až do auta co budu stavět na srazy, tohle je jen tak na obyčejnej poslech.