Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jak zjistit kod k rádiu

o Navštíveno 876x o
o 08.02.2007, 16:00 | standík
Otec si koupil dodávku bez rádia a chtěl by aby mu tam něco hrálo, tak jsem mu tam chtěl dát můj starej blaupunkt(na kazety) jemu by to stačilo poslouchá stejně jen rádio, jenže jsem zjistil že je tam potřeba zadat kod, ale to je problém já ho prostě nemůžu najít, koukal jsem na internetu a našel jsem odkaz na firmu která to nabízí jenže za to chce 500, což nemá smysl to bych mohl koupit klidně jiný, neví teda náhodou někdo jak by se ten kod nechal zjistit? moc dík za odpovědi

o 08.02.2007, 21:01 | Pavel 528
odkodovat umim
kontakt pod nickem
o 12.02.2007, 18:22 | Bára
Zkus mi poslat výrobní číslo i s těmy písmeny na začátku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3139 sekund.