Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > MB Quart,Focal vs JBL P650C

o Navštíveno 880x o
o 30.01.2007, 23:28 | duri_xy
dar,
stale vyberam repraky pre otca do fabie.
Najprv som rozmyslal nad Focal 165 slim,ale po precitani testu slim reprakov v Car&Hifi na mna moc nespravili dojem.Ani MB Quart DUA 216.hlavne teda co sa basov tyka.predsalen su to slimy.to je naprd ked to nemam kde vypocut....
hladal som co by sa este zmestilo do 59mm montaznej hlbky.
Co take JBL P650C.pocul ich niekto? jarkn??zahraju lepsie ako MB alebo focal?
alebo co tak infinity nieco z vyssej rady?

radio je pio p88rs a zosik audison lrx 4.300.

o 30.01.2007, 23:54 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
zkus zvazit moznost udelat si doorboardy a pak bys nemusel resit montazni hloubku, bavic bys mel moznost si je nasmerovat
o 31.01.2007, 00:06 | duri_xy
otec vylucil absolutne vsetky zasahy do dveri.samozrejme okrem tlmenia.ziadne doorboardy,rezanie mriezky...nic.takze max 59mm zostava.

inac napadlo ma este ze by sa tam zmestili DLS PS6
[ Link ]
tie by mohli hrat najlepsie.co vy na to?
o 31.01.2007, 02:49 | audioves.cz
Tezko najdes nekoho, kdo vsechny tydle repra slysel na jedny sestave aby je mohl srovnat. Takze ke srovnani se taky nevyjadrim ale zkusenosti s DLS PS6 je celkem dost. Chybu s nima urcite neudelas. Pokud by si chtel, tak ti muzu nechat poslechnout Fabii s DLS PS6. Samozrejme muzu i ihned dodat [ Link ]
o 31.01.2007, 08:22 | jarkn
No osobne by som na audison zavesil HERTZ ESK165. Ked nie tak za tu cenu mozes mat kvalitne 3 pasmove Infinity [ Link ] ale samozrejme ani s JBL neurobis chybu, su to vynikajuce reproduktory ale osobne by som bral vyssie spomenute Infinity, ktore ti zosik prepnu do 2 ohmoveho rezimu, a dostanes zo zosiku viac :-) Cize zo zosiku dostanes 4x105W.
o 31.01.2007, 08:54 | MatoL
jarkn: tvoje prispevky ma vzdy vedia dojat, ty bud nemas usi ked niekomu poradis aby si namiesto DLS PS6, MB Quart DUA 216, Focal 165 slim kupil Hertz ESk alebo si v zivote este nic nepocul.
o 31.01.2007, 09:01 | jute
:)))))))))))
o 31.01.2007, 09:21 | choze
MatoL - líp bych to nenapsal :-))
o 31.01.2007, 09:28 | jarkn
Mas pravdu vsetky som nepocul, ale pocul som vsetky nase znacky namontovane, z coho mi najlepsie vychadzaju Infinity. A ked hertzom spravi dobru ozvucnicu...., alebo ty si nepocul HERTZ riadne namontovane.
O Hertzoch v testoch konkretne ESK165S si mozes precitat tu:
[ Link ]
[ Link ]

A Nikdy som netvrdil ze DLS, MB Quart alebo Focal su lepsie alebo horsie od uvedenych znaciek...
o 31.01.2007, 22:59 | duri_xy
matol,ktore by si ty vybral?museli ste tam uz mat tolko aut a reprakov...
inac je dost pravdepodobne ze to auto otec privezie ku vam takze hadam by som dal na teba :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2331 sekund.