Navštíveno 829x

Sháním nějaké slušné kompa tak kolem 3 tis. Ale s menší montážní hloubkou..Budou hrát na zesíku Magnat bull power four 65W rms.Muzika asi vše co se dá poslouchat :-) Potřebuju je do A3.Poraďte prosím něco...Děkuji
kdo pozdě chodí :o)
[ Link ] ale jinak to fakt raději vydrž a udělej redukce na 16cm, myslim že ZRALOK to prodává ze stejnýho důvodu, to tam raději nech ještě nějakou dobu OEM a pak boardy, já jsem sehnal za pár kačenek Rainbow CSX 265 a myslim že to bude paráda, budeš to mít jednodušší
škoda že seš z chebu :o/ mohli jsme to vzít jednim vrzem a bylo by :o)
Ty Zralokovo by se tam stejně nevešli....On taky musel mít boardy.To je škoda,no že jsi tak daleko...Jsme to mohli udělat týmově :-) Uvidím jestli někdo něco nabídne a pak se rozmyslím...:-)

28.01.2007, 10:40 |
Peta_R19 | Upraveno: 2007-01-28 10:46:01
Co tyhle? Mají unikátní technlogii magnetu na druhé straně než je obvyklé, jejich montážní hloubka je pouze 42,25! jinak se jedná o ruční výrobu, Made in Germany a záruka 3 roky.
[ Link ] pokud bys měl zájem, můžem to probrat na icq (291349534) nebo mejl v profilu.
tech 55Hz neni nic zazracnyho :-( by to chtelo min ...

28.01.2007, 18:02 |
Robo hejhixx : píšeš hlouposti .......
Co magnat classic 213. p.c.3000kč,nyní 1500 hrané 5měsíců.

29.01.2007, 06:21 |
Mišák Měl bych na prodej Dragster DSC 542 jsou to 13cm kompa z jejich nejvyssi SQ serie
[ Link ] Jsou v perfektnim stavu, kompletni baleni - moznost poslechu v aute.
Mam novy auto a tam uz se nevejdou.
puvodni cena 8.000 ted bysme se mozna za ty 3000 mohli dohodnout.
Napis na ICQ nebo mail.
Mišák
2Escudo :
nene ty hifa, hrajou dokonale, ( tedy aspon já jsem spokojen ) ale ruším zadní plato, měl jsem dva stejné páry... Bohatě mi dostačuje na hraní "jen" předek a potřebuju předělat zadní část kufru, tak proto:-)