Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > OT:repro Civic

o Navštíveno 1188x o
o 14.01.2007, 16:11 | Kindlik
nevíte někdo jak velké je repro v předních dveřích a vzadu u oka u Hondy Civic rv 1998 a je to ten 5d model .Nevím jaký má označení tak viz foto ..

foto k příspěvku  od Kindlik

o 14.01.2007, 17:06 | mourl
v předu jsou 13tky, prej se tam dají narvat 16tky s redukcí z MDF. Podle toho jaká je to výbava jsou tam buď koaxi nebo kompa (domečky v zrcátkách) vzadu jsou nějaké ovály, rozměry jsem nezjišťoval.Také podle výbavy.Jinak bacha na rádia.Některé mají špatně umístěné konektory pro RCA a pak se rádio díky kabelům nevejde na délku do přihrádky.Musel jsem si udělat prodloužený vývod přímo z rádia pomocí kabelů.Jinak doporuču opravdu dlouho vybírat to správné autíčko.
Hondě zdar
o 14.01.2007, 20:21 | Kindlik
děkuju , jinak auto už je doma , koupili si to rodiče a někdo z toho před prodejem vyndal komplet ozvučení
o 14.01.2007, 20:25 | gsxr1100
Kamarat tam dal bez problemu GZ Titania 16 compa.
A ma taku istu cervenu farbu jak na obrazku. :-)
o 21.01.2007, 23:54 | MAX
Mám v tomhle autě (1.8vti) rádio Alpine, které má (RCA) cinch výstupy na kablících a i tak jsme měl dost práce to tam dostat, takže opravdu doporučuju autorádio vybírat..
Jinak po upravě lze dopředu dát 16ky - viz. Ivouš a jeho Rover 400 - je to skoro to samý, neb se tyhle Hondy dělaly v UK u Rovera..
o 21.01.2007, 23:56 | MAX
Jinak u těchle angl. modelů to je těžké z náhradníma dílama - potřebuju na tohle auto sehnat už dlouho zpětné zrcátko u řidiče - nevíte o nějakém???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5629 sekund.