Navštíveno 1138x

prosim o nazor,mam cisto teoreticku otazku pokial ma zaujima cisto kvalita zvuku z wofra JLaudio 10w6v2 v uzavretej ozvucnici tak ktori zosik by bol lepsi A3 lebo A6. pripominam ze vykonove parametre so dostatocne,

11.01.2007, 13:47 |
jdoizo | Upraveno: 2007-01-11 16:55:04
A3 je 2kanál, a A6 je zmustkovaná A3ka pokud se nepletu

11.01.2007, 15:28 |
CRXMen | Upraveno: 2007-01-11 15:31:00
Taky asi erix7 o tom bude něco vědět...
A3 je plne dual mono konstrukcia to znamena dva monobloky kazdy ma separatne napajanie jedneho kanalu. ale zmena kvality zvuku voci A6 moze nastat tym ze A3 dam do mostika aspon si tak myslim.okrem toho A6 ma frekvencny rozsah do 125Hz z coho usudzujem ze moze byt toto pasmo od vyrobcu po konstrukcnej stranke lepsi voci A3 ale v slovenskom autohifi zasa dostala A3 viac bodov za zvuk ako A6 a dalsia vec je ta ze vyrobca A6ku zkonstruoval na napajanie wofra. tak nevim co bude lepsi hlavne zvukovo.

12.01.2007, 11:18 |
erix7 (K)
na SW urcite A6. A3 dostal viac za zvuk, taktiez sa na nej testovali kompa, nie SW. A6 je mono pre SW, A3 je full range zosil. Moze sa pouiti sice na SW, ale je to zybtocne. vyhdou A6 ky je dialkove s phase posunom.
to je sice pekne ze ma dialku ale ne lepsich radiach sa da nastavit wofer tiz a fazovi posun taktiz. ale otazka a moja dilema zostala stale bez odpovede a to ktori zosik po zvukozej!!!!! stranke bude vhodnejsi.mozno toho chcem vediet vela a tazko mi niekto fundovane odpovie ale aj tak by som rad pocul niekoho nazor a nejake logicke odovodnenie dik.
Na woofer jednoznacne A6ku, ktora bude na 10W6ku akurat.
A3ka je ideal na kompa....
Erik to ale uz napisal...

12.01.2007, 12:53 |
choze já bych doporučil A6, měla by mít lepší kontrolu pro sw.
dakujem za nazor. ja si to myslim tiez ze sa snim A6 popasuje lepsie
taky si myslim, ze A6, vyvinuta jako monoblok pro pohon basaku na to bude lepsi - kdyz uz pro to byla navrzena...

13.01.2007, 17:44 |
ivls tomáši
a jak jsi to cítil ty u tebe v autě?
zdál se ti v tom rozdíl? - bylo to slyšet?
minule jsi to měl zapojené na A3 ce a hrálo to na JL ku moc pěkně
zdá se ti , že na A6 ce to bylo jiný?
na A3 som nemal sancu pocut zu wofer hra zo zadu,na A6 to take jednoznacne nebolo. ale mozno je to sposobene aj novym radiom,zatial tazko povedat lebo to este nemam napocuvane a s cim porovnat