Navštíveno 1060x

Mám zákazníka,který chce ozvučit takového maxi skůtra....chce nějaké reproně...nejlépe vodotěsné (pokud možno tmavý design)....vím,že se něco dělá na lodě,ale jestli to je vhodné i pro tenhle případ netuším...
Potom jsem kdysi zahlédl,že existuje nějaké mini rádio...jenže už nevím kde. Místo na normální 1 DIN rádio se tam najde také,ale kdyby bylo něco menšího,tak jedině dobře..
Jemu jde hlavně o poslech FM stanic (kvůli dopravním hlášením apod....)...víte někdo o něčem?

10.01.2007, 17:42 |
dolph No vim že to mývají hodně Goldwingy zkus zasurfovat po jejich stránkách
jj...Goldwing..to vím,jenže to je ozvučení v jiné cenové kategorii...tohle by se mělo vejít do 15t včetně práce...
hele, kdysi jsem dělal skutra.... rádio(tělo) bylo pod sedadlem v uložném prostoru a u budíků pouze panel.repráky jsem dával tehdy Jensen Marine... ale byly bílé

10.01.2007, 19:59 |
jarkn
jarkn: dík.....tyhle jsem právě někde viděl...ale nemohl jsem si vzpomenout kde.....

12.01.2007, 11:05 |
olda2 podívej se na stránky yuki-je to z číny tuším 250 ccm již s autorádiem namontováno-tak to okoukni v prodejně

12.01.2007, 12:25 |
koren na starym autohifi neco takovyho bylo,bohuzel uz neni:-(
telo radia bylo nekde schovany,panel vyvedenej na pristrojovku+nejaky sluchatka...
některý lidi už fakt neví coby :o)